Αδιάβροχος ο Πανιώνιος, αδιάβροχος και ο Λάμπρου

Ο Πανιώνιος επέμεινε, ο Γρηγορίου το πάλεψε πολύ από τον πάγκο και εν τέλει ο Ιστορικός δικαιώθηκε με το γκολ-πέναλτι στο 80' από τον Λάζαρο Λάμπρου. Κινδυνεύει πλέον η Λαμία.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Mεγάλη ομάδα δεν είσαι όταν παίζεις συνέχεια καλά και "γεμίζεις" τον κόσμο σου. Αλλωστε κανένα σύνολο στον κόσμο δεν μπορεί να έχει συνέχεια τον ίδιο ρυθμό. Μεγάλη ομάδα είσαι όταν νικάς ακόμα και στη μέτρια ημέρα σου.

Ως προς αυτό, ο Πανιώνιος έχει "μεγαλώσει" πολύ τελευταία. Γι' αυτό και η νίκη του κόντρα στη Λαμία (διόλου εύκολη όπως άλλωστε φανερώνει και το 1-0) είναι παράσημο και γαλόνι στις στολές των παικτών και του προπονητή.

Κόντρα στην πιο αμυντικογενή ομάδα του πρωταθλήματος με το γήπεδο βαρύ λόγω της βροχής και παρά τα προβλήματα (έξω Βλάχος, Σιώπης, Ντουρμισάι, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ματς ο Γεσίλ) ο Ιστορικός έδειξε ότι θέλει τη νίκη, κόπιασε να την κατακτήσει και στο τέλος τα κατάφερε.

Χρειάστηκε βέβαια η αγωνία να φτάσει στο κατακόρυφο καθώς μέχρι το 80' οι γηπεδούχοι δεν είχαν ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα ενώ είχαν κινδυνεύσει σοβαρά δύο φορές στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ομως η επιμονή τους τους αντάμειψε. Ο Γρηγορίου ρίσκαρε και άλλαξε σχήματα, η ομάδα του πίεσε και το πέναλτι-γκολ του Λάμπρου (το κέρδισε ο ίδιος) λύτρωσε άπαντες στη Νέα Σμύρνη.

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος: Κότνικ, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Ουάσιγκτον (69' Μακρύλλος), Μασούρας (63' Σπιριντόνοβιτς), Λάμπρου, Μπραχίμι, Γεσίλ (44' Νίλσεν).

Λαμία: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Ομο, Μπλάζιτς, Κουκόλης (32' Κουτρομάνος), Μπούντνικ (71' Μπουλούλης), Πίτι, Ακόστα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK