Δύο πέναλτι ο κίπερ του Λεβαδειακού, δύο γκολ ο Παναιτωλικός

Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Επασί, σε ένα από τα πιο άσχημα απογεύματα της καριέρας του έκανε δύο πέναλτι, αποβλήθηκε και ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη με 2-1 στην έδρα του Λεβαδειακού. Για έκτο εκτός έδρας παιχνίδι αήττητοι οι Αγρινιώτες!

Δύο πέναλτι ο κίπερ του Λεβαδειακού, δύο γκολ ο Παναιτωλικός

Αν δούμε την βαθμολογία μόνο των εκτός έδρας αγώνων του πρωταθλήματος, ο Παναιτωλικός είναι πέμπτος, με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, να παραμένει για έκτο σερί ματς αήττητη μακριά από το Αγρίνιο. Κόντρα στον Λεβαδειακό, πήρε μια δίκαιη νίκη με 2-1, όμως είχε και την βοήθεια του... Επασί.

Ο τερματοφύλακας των Βοιωτών έκανε δύο πέναλτι στο ματς, πήρε από μία κίτρινη στο καθένα και έδωσε την ευκαιρία στον Μοράρ να σκοράρει δις από την άσπρη βούλα και να χαρίσει τη νίκη στον Παναιτωλικό.

Τι κι αν ισοφάρισε ο Μαρκόφσκι κόντρα στην παλιά του ομάδα; Δεν έφτανε για τον Λεβαδειακό που αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Λεβαδειακός(Ανιγκό):Επασί, Λεονάρντο, Αντιλέχου, Νίκας(58' Σωτηρίου), Τσαμπούρης, Καθάριος (76' Ζαραδούκας), Μαρκόφσκι, Μητρόπουλος, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο(67' Καραχάλιος), Φάβαρο

Παναιτωλικός(Δέλλας):Κυριακίδης, Χαντάκιας, Άργκους (72' Γουίλιαν), Μύγας, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχαράνο, Ρόσα, Μοράρ, Μάζουρεκ, Ντίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK