Με κεκτημένη ταχύτητα πέταξε στην... Ευρώπη ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος μπορεί να νικά πλέον και από...συνήθεια. Με τις μηχανές στο ρελαντί, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι επιβλήθηκε με 1-0 της Ξάνθης στο Περιστέρι και ουσιαστικά εξασφάλισε την 4η θέση.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για να γίνει η δουλειά αρκούσε μία εξαιρετική συνεργασία. Μία συνεργασία κλασική πλέον για τον εφετινό Ατρόμητο ο οποίος μπορεί να παίρνει ματς χωρίς να φτάνει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης αλλά φροντίζοντας να κρατά ως πολύτιμο θησαυρό τα κεκτημένα.

Στη φάση του 17' που απέφερε το 1-0, η μπάλα άλλαξε γρήγορα πόδια τεσσάρων παικτών των γηπεδούχων. Ο Ουάρντα πάσαρε στον Βασιλακάκη, αυτός γύρισε στον Ούμπιδες, ο αρχηγός σέντραρε με...αλφάδι και ο Ντάουντα με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0!

Μεσολάβησαν μέχρι το τέλος 73 λεπτά αγώνα συν τις καθυστερήσεις και η Ξάνθη απείλησε μόλις μία φορά. Αφού στο 23' ο Μπρίτο κατάφερε να χάσει σε κενό τέρμα την ευκαιρία για το 1-1, ο Ατρόμητος οργανώθηκε καλύτερα, έκλεισε τους χώρους (βοήθησε και η αναγκαστική προσθήκη του Μάντσον στη θέση του τραυματία Βασιλακάκη στο 46') και εξασφάλισε το τρίποντο.

Ετσι, απλά, με την κλάση της και την ώριμη καθοδήγηση από τον πάγκο (παρά τις απουσίες των Ντιγκινί και Γιαννούλη) η ομάδα του Περιστερίου σχεδόν εξασφάλισε την 4η θέση έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος. Μόνο προς τα πάνω μπορεί να κοιτάξει πλέον ο Ατρόμητος.

Οι συνθέσεις

Aτρόμητος: Γιαννιώτης, Κiβρακίδης, Καρασαλίδης, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Μπουσούλαζιτς, Ούμπιδες (90' Κυριακίδης), Βασιλακάκης (46' Μάντσον), Ουάρντα, Ντάουντα (72' Μπρούνο).

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Λισγάρας, Μεχία, Καμαρά (46' Nτε Λουκάς), Γέντρισεκ, Σβάρνας, Μπρίτο, Σιλά, Τριάδης (70' Λουσέρο), Φλίσκας, Φασίδης (55' Κίκε).

News 24/7

24MEDIA NETWORK