Γκέλα με... τρικλοποδιά Επασί

Το "καθαρό μυαλό" μπροστά στην εστία και ο "κέρβερος" Επασί στέρησαν από τον Ολυμπιακό την ευκαιρία για την ανατροπή και τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό. Σωστά στημένη η ομάδα του Ανιγκό πήρε το "Χ" από τους πρωταθλητές χάρη στο τελικό 1-1.

Γκέλα με... τρικλοποδιά Επασί

Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν εξυπηρέτησε τον Ολυμπιακό για να ανασυγκροτηθεί και να μπει δυναμικά στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος.

Οι "ερυθρόλευκοι" για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ φιλοξενήθηκαν στην έδρα του Λεβαδειακού, φεύγοντας με σκυμμένο το κεφάλι έπειτα από το τελικό 1-1.

Με το... καλημέρα σας οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους πρωταθλητές και συγκεκριμένα στο 4' με τον Νιάς, ωστόσο ο Ολυμπιακός παίζοντας ανά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο έφτασε στην ισοφάριση με τέρμα που προήλθε από τον πρώτο σκόρερ του του πρωταθλήματος, Καρίμ Ανσαριφάρντ (σ.σ. 14 τέρματα) στο 48'.

Από εκεί και έπειτα οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αφήνοντας τον Λεβαδειακό να περιμένει μπροστά από την εστία του για να βγει στην κόντρα.

Ευκαιρίες για το γκολ της ανατροπής βρήκαν οι παίκτες του Όσκαρ Γκαρθία, αλλά όπως φάνηκε το "καθαρό μυαλό" έλειψε τις καίριες στιγμές. Καταλυτικός ήταν ο ρόλος του γκολκίπερ Επασί για να γκελάρουν οι πρωταθλητές, αφού έσωσε την ομάδα του σε φάσεις που... μύριζαν γκολ.

Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Επασί, Ντιόγκο, Φαβάρο, Μοϊσέ Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος (92' Καραχάλιος), Σαβαντογκό (69' Καλτσάς), Σουμπίνιο (68' Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκης και Μαρκόβσκι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μάρτινς (65' Σεμπά), Μάριν (46' Φορτούνης), Μιραλάς (86' Τζούρτζεβιτς), Οτζίτζα Οφόε και Ανσαριφάρντ.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK