Τους κερδίζει στο γήπεδο και τους χάνει στα δικαστήρια

Η ηρωική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο χορτάρι, την ίδια στιγμή που η διοίκηση διασύρεται εξωαγωνιστικά λόγω των οφειλών της σε πρώην και νυν με αποτέλεσμα τις ντροπιαστικές ποινές, έφερε το 1-0 επί του Ατρομήτου. Σκόρερ με πέναλτι ο Μουνιέ, αποβλήθηκε ο Μυστακίδης για την όγδοη κάρτα των... πρωταθλητών "πράσινων".

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Παναθηναϊκός Ατρόμητος EUROKINISSI

Όσο τους πληγώνουν, τόσο τους πωρώνουν τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και φυσικά τον Μαρίνο Ουζουνίδη με τους συνεργάτες του. Κόντρα στην ανεκδιήγητη κατάσταση, στην οποία έχουν φέρει το τμήμα οι αόρατοι διοικούντες (λέγε με Γιάννη Αλαφούζο), κόντρα στις αντίξοες συνθήκες οι "πράσινοι", μια παρέα και μια γροθιά αντέχουν και δεν εγκαταλείπουν.

Αντέχουν να τα βάλουν μ' ένα καλοδουλεμένο σύνολο όπως ο (δικαίως τέταρτος της κατάταξης) Ατρόμητος ακόμη κι αν δεν προπονήθηκαν δυο ημέρες. Δεν εγκαταλείπουν και μάχονται για όπου τους βγάλει. Γιατί οι ίδιοι τιμούν τα... παντελόνια και κυρίως τη φανέλα που φορούν.

Με ήρωα τον Βλαχοδήμο που είχε 3-4 σωτήριες επεμβάσεις σε ροή αγώνα; Ναι. Με γκολ από (καθαρό) πέναλτι (και όχι από οργανωμένη προσπάθεια); Ναι. Με δέκα ξανά (όγδοη αποβολή) γιατί στο 82' αποβλήθηκε βλακωδώς ο Μυστακίδης που εκβίασε πέναλτι ενώ είχε κίτρινη; Ναι.

Ακόμη κι έτσι ο Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος. Έφτασε στ' αγωνιστικά στάνταρ του και νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο με τον Αντονί Μουνιέ να μην λαθεύει από την άσπρη βούλα στο 58' (παράβαση του Μάντσον στον κουρμπέλη). Ο Ατρόμητος είχε ισάριθμες, αλλά καλύτερες τελικές. Χωρίς όμως αποτελεσματικότητα ήταν λογικό να φύγει χωρίς βαθμό από τη Λεωφόρο. Η οποία 10 χρόνια μετά το ιστορικό συλλαλητήριο ήταν... μισοάδεια! Όπως τότε με τον Άρη, αφού η μάζα, σχεδόν 30.000 φίλαθλοι, ήταν στους γύρω δρόμους! Τώρα στα σπίτια τους, απογοητευμένοι...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Οικονόμου, Τζανδάρης, Κάτσε (76' Μολίνς), Λουντ, Μουνιέ (84' Στάικος), Λουτσιάνο (64' Μυστακίδης), Δώνης

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (80' Κωτσόπουλος), Βασιλακάκης (62' Ούμπιδες), Ντιγκινί, Ουάρντα, Μπρούνο (62' Ντάουντα)

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK