Το "καρφί" του ΠΑΟΚ βρήκε την ΑΕΚ σε... εγρήγορση!

Ο ΠΑΟΚ "υποδέχτηκε" την απονομή τίτλου στην ΑΕΚ με σπόντα για τους βαθμούς που έχει πάρει στο γήπεδο, ωστόσο η Ένωση δεν πτοήθηκε αλλά "χτύπησε" και εκείνη με δυναμικό τιτίβισμα.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το φινάλε της σεζόν βρήκε την ΑΕΚ να επικρατεί 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη και να πανηγυρίζει τον τίτλο της πρωταθλήτριας 24 χρόνια μετά, έχοντας μάλιστα διαφορά έξι πόντων από τον δεύτερο της κατάταξης ΠΑΟΚ, ωστόσο μη νομίζει κανείς πως οι δύο "Δικέφαλοι" έθαψαν το τσεκούρι του πολέμου...

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που οι δύο ομάδες έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς και ετοιμάζονται να τις λύσουν το ερχόμενο Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε πιστός στις συνήθειές του το τελευταίο διάστημα αφού μίλησε για τον τίτλο που έκλεψαν από τους "ασπρόμαυρους" ενώ λίγο αργότερα ήρθε και το "χτύπημα" από τον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο Twitter που ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με τις δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού.

"70 βαθμοί στα γήπεδα και ένα παιχνίδι λιγότερο", ήταν το σχόλιο του επίσημου ΠΑΟΚ , με την ΑΕΚ πάντως να μην ενοχλείται ιδιαίτερα και να δίνει το σύνθημα για την επόμενη ημέρα:

"24 χρόνια μετά... Και είμαστε ακόμα στην αρχή! We are back! AEK FC Greek Champions 2018", ήταν η τοποθέτηση της Ένωσης μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, με την οποία συνόδευσε μάλιστα φωτογραφία με τους νέους πρωταθλητές!

News 24/7

24MEDIA NETWORK