Όλοι έπαιξαν για τον... Πρίγιοβιτς!

Με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς να πετυχαίνει δύο τέρματα και να αγκαλιάζει τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ στη φετινή Super League Σουρωτή, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 τον Πλατανιά για την 30η αγωνιστική και έδωσε ραντεβού με τους οπαδούς του στο... ΟΑΚΑ. Εκεί όπου θα διεκδικήσει το ερχόμενο Σάββατο το Κύπελλο για δεύτερη διαδοχική χρονιά!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ημέρα γιορτής στην Τούμπα! Την ώρα που στην Ριζούπολη οι φίλοι της ΑΕΚ έστηναν πάρτι για την κατάκτηση του τίτλου (πρώτου τους μετά από 24 χρόνια), εκείνοι του ΠΑΟΚ χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές των "ασπρόμαυρων" στο πλαίσιο του αγώνα με τον Πλατανιά, θεωρώντας εκείνους... ηθικούς πρωταθλητές, δίνοντάς τους ταυτόχρονα και ντόπες ηθικού ενόψει του τελικού του Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο (12/5) όπου θα κυνηγήσουν το δεύτερο σερί τρόπαιο στη διοργάνωση.

Η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική στην Τούμπα πριν καν γίνει η πρώτη σέντρα, με τις συντρόφους και τα παιδιά των ποδοσφαιριστών του "Δικεφάλου του Βορρά" να κάνουν για λίγο την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο το πάρτι συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να επικρατούν εύκολα με 3-0 του ουραγού Πλατανιά.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Πέλκας άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό και από τη στιγμή που έγινε το 1-0 όλοι σκέφτονταν το αν θα καταφέρει ο Πρίγιοβιτς να βρει δίχτυα ώστε να αυξήσει τις ελπίδες του για να βγει πρώτος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 15ο λεπτό ο Μάτος τον "τάισε" υποδειγματικά για να κάνει το 2-0 και να πανηγυρίσει το γκολ Νο 18, με τη συνέχεια να βρίσκει πάντως τον ΠΑΟΚ να κάνει κουμάντο στον αγωνιστικό χώρο αλλά να αδυνατεί να βρει δίχτυα.

Σε αυτό έπαιξε ρόλο αφενός το ότι δεν φόρτσαρε, με τους παίκτες του να κάνουν και συντήρηση ενόψει του τελικού, και αφετέρου ότι ο Πλατανιάς είχε την τύχη να διαθέτει κάτω από τα γκολπόστ τον εξαιρετικό Κλιάιτς που κατέβασε τα ρολά σε 3-4 εξαιρετικές ευκαιρίες που έφτιαξαν οι γηπεδούχοι για να βρουν δίχτυα.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM) EUROKINISSI

Στις καθυστερήσεις ωστόσο του αγώνα και συγκεκριμένα στο 93' ο ΠΑΟΚ δικαιώθηκε για την επιμονή του να "ψάχνει" τον Πρίγιοβιτς: ο Βιεϊρίνια έβγαλε καλοζυγισμένη σέντρα, ο Σέρβος διεθνής φορ πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας των Κρητικών και με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-0 και παράλληλα το 19ο γκολ του στο πρωτάθλημα που τον κάνει φαβορί για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ έναντι του δεύτερου Ανσαριφάρντ (έχει 17 και παίζει την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΣ).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ (75' Λημνιός), Μαουρίσιο, Πέλκας (50' Ελ Καντουρί), Μακ (63' Κάμπος), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κλιάιτς, Βάντερσον, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Ουές, Ντουαλά, Μάλσα, Ζίκο, Εν Σικουλού (69' Σινκ), Κασάλιτσα (84' Φούφλια), Ουντότζι

News 24/7

24MEDIA NETWORK