"Αναστήθηκε" του Χολτσχάουζερ για ΑΕΚ, έπεται ραντεβού!

Η περίπτωση του Ράφαελ Χολτσχάουζερ και της ΑΕΚ... πάγωσε τα Χριστούγεννα, μέχρι και "ατόνισε" σε σημείο που οι δύο πλευρές θα διέλυαν το μεταξύ τους φλερτ, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr γίνεται "δουλίτσα" εκ νέου στη συγκεκριμένη υπόθεση.

"Αναστήθηκε" του Χολτσχάουζερ για ΑΕΚ, έπεται ραντεβού!

Σαν θέλει η ΑΕΚ και ο Χολτσχάουζερ... τύφλα να' χει ο κόσμος όλος, διότι το "φλερτ" των δύο πλευρών καλά κρατεί! Τίποτα δεδομένο στην υπόθεση αυτή, αλλά οι ζυμώσεις συνεχίζονται και το Contra.gr αποκαλύπτει ότι τον Γενάρη θα πραγματοποιηθεί ραντεβού κομβικής σημασίας για το "κιτρινόμαυρο" -αν υπάρχει- μέλλον του Αυστριακού.

Ο παίκτης και οι εκπρόσωποί του μιλούν με την Ένωση, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή φόρμουλα ώστε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ τους από τώρα ή το καλοκαίρι (δυνατότερο φαντάζει αυτή τη στιγμή το δεύτερο ενδεχόμενο).

Βέβαια, όπως πληροφορούμαστε η ΑΕΚ δεν παίζει μόνη της για τον αρχηγό της Αούστρια. Άνθρωποι από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή αναφέρουν ότι ο εκπρόσωπος του βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Γαλατασαράι του Φατίχ Τερίμ!

Ο Αυστριακός ατζέντης πήγε στην Πόλη, όχι για να δώσει τα χέρια με το τούρκικο κλαμπ, αλλά για να μαζέψει προτάσεις, όπως αναμένεται να κάνει και στο ραντεβού του στην Ελλάδα. Στη συνέχεια μαζί με τον Χολτσχάουζερ θα τα... ζυγίσουν για να καταλήξουν στις επόμενες κινήσεις τους.

Το βασικότερο "όπλο" της ΑΕΚ στην περίπτωση του 24χρονου είναι ότι ο υψηλόσωμος χαφ επιμένει να... ψηφίζει Ελλάδα! Υπάρχουν φυσικά και οι ιθύνοντες της Αούστρια που ζητούν... παράλογα χρήματα για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος, ωστόσο όσο ο χρόνος τους πιέζει δεν αποκλείεται να συμβιβαστούν και μ' αυτά που προσφέρουν οι "μνηστήρες" του αρχηγού τους, παρέα και η ΑΕΚ ανάμεσα.

Photo Credits: AP Photo/Ronald Zak

News 24/7

24MEDIA NETWORK