Δεν κρατιέται ο Λιβάγια: ισοφάρισε το ρεκόρ από... Δεκέμβριο!

Ο Μάρκο Λιβάγια είναι... on fire και με το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Λεβαδειακό όχι μόνο άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ αλλά μάτσαρε ένα δικό του ρεκόρ. Διαβάστε λεπτομέρειες...

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πολλοί τον κατηγορούσαν το πρώτο του διάστημα στην Ελλάδα πως δεν έχει το "εύκολο γκολ" όμως ο Μάρκο Λιβάγια έχει κάνει πολύ κόσμο να... χάσει στοιχήματα με αυτά που κάνει με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Δεν είναι μόνο ότι παρουσιάζεται άκρως αξιόπιστος στην επιθετική γραμμή αλλά πετυχαίνει και γκολ σε σημαντικά ματς, χαρίζοντας βαθμούς στην ομάδα του στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Πάντως ο Κροάτης φορ πανηγυρίζει το ίδιο έντονα και αυτό με τον Λεβαδειακό το βράδυ της Κυριακής αφού έφτασε τα 7 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ σε 22 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ισοφαρίζοντας από... Δεκέμβριο μήνα τις δύο πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του.

Αυτές ήταν το 2012-13 όταν είχε 7 γκολ αγωνιζόμενος στο πρώτο μισό της σεζόν με την Ίντερ και στο δεύτερο με την Αταλάντα και το 2016-17 με τη φανέλα της Λας Πάλμας. Φέτος όμως έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τον... εαυτό του αρκεί να βάλει έστω ένα γκολ από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη!

ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ

Δεν κρατιέται ο Λιβάγια: ισοφάρισε το ρεκόρ από... Δεκέμβριο!

* Στον πίνακα δεν έχει προστεθεί το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Λεβαδειακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK