ΕΡΤ: "Το ήξερε η ΑΕΚ..."

Η ενόχληση της ΑΕΚ προς της ΕΡΤ για τη φιλοξενία των Κωνσταντινίδη - Κυριάκου στην "Αθλητική Κυριακή" βρήκε άμεση απάντηση μέσω του επικεφαλής του αθλητικού τμήματος, που ανέφερε πως και γνώριζαν και μπορούσαν να παρέμβουν αν ήθελαν.

ΕΡΤ: "Το ήξερε η ΑΕΚ..."

Το βράδυ της Κυριακής και συγκεκριμένα μετά το Πλατανιάς - ΑΕΚ, οι "κιτρινόμαυροι" με διαρροή εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους προς την ΕΡΤ και την "Αθλητική Κυριακή" λόγω της φιλοξενίας των Παντελή Κωνσταντινίδη και Κυριάκου Κυριάκου στον "αέρα" της ιστορικής εκπομπής.

Σύμφωνα με την Ένωση, αυτό ήταν μία κίνηση unfair την ώρα που μία υπόθεση μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κρίνεται σε εν εξελίξει δικαστική υπόθεση. Συγκεκριμένα η ΑΕΚ ανέφερε: " Υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και περιμέναμε από τη δημόσια τηλεόραση να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε live εξέταση μαρτύρων..."

Από πλευράς ΕΡΤ απάντησε το πρωί της Δευτέρας ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος και παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λυκουρόπουλος.

" Επικοινώνησα με τον κ. Δημάτο, τον ενημέρωσα ότι θα φιλοξενηθούν στην εκπομπή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και του ζήτησα να παρακολουθεί την εκπομπή κάποιος από την ΑΕΚ για να παρέμβει ζωντανά, αν το θελήσει.

Μου απάντησε ότι θα είναι στο δρόμο μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά και μου είπε ότι θα ενημερώσει τον κ. Λυσσάνδρου, για να παρακολουθεί την εκπομπή και να παρέμβει."

ΙΔΟΥ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΕΡΤ: "Το ήξερε η ΑΕΚ..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK