Γιατί οι Σέρβοι εντυπωσιάστηκαν με ΑΕΚ - Ματιάσεβιτς

Το Contra.gr έψαξε απευθείας στην πηγή της σερβικής αγοράς για τον Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς. Διαβάστε πώς αντέδρασε ο ποδοσφαιρικός περίγυρος των Βαλκανίων στο άκουσμα της είδησης για την 99,9% συνεργασία του 40αρη Σέρβου με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κι εντελώς ξαφνικά οι Σέρβοι αποκαλύπτουν πως η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση Αθλητικού Διευθυντή, δίνοντας στη δημοσιότητα το όνομα του πρώην "κιτρινόμαυρου", Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς ως του ανθρώπου που έχει καπαρώσει τη θέση.

Ο Ματιάσεβιτς που είναι... φευγάτος από την Τσουκαρίτσκι εδώ και μήνες, επειδή περίμενε πως η ομάδα του θα πήγαινε ακόμη καλύτερα στο σερβικό πρωτάθλημα, θεωρείται από τους συμπατριώτες του ένα "διαμάντι" στον τομέα του.

Ρωτήσαμε και μάθαμε πως πρόκειται για έναν άνθρωπο εξαιρετικά φιλόδοξο, "κολλημένο" με τη δουλειά του και παθιασμένο με την καθημερινή τριβή με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ.

Θέλει να γνωρίζει τα πάντα και να δίνει λύσεις...

Μάλιστα, δημοσιογράφοι και μάνατζερ εντυπωσιάστηκαν που ο Ματιάσεβιτς θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, αφού οι περισσότεροι θεωρούσαν σχεδόν βέβαιο ότι κάποια από τις μεγάλες ομάδες του Βελιγραδίου θα τον άρπαζε.

Για τον 40χρονο, λοιπόν, ακούγονται τα καλύτερα στη γειτονική χώρα.

Τον θεωρούν... μαμούνι στο "πάρε δώσε" και στην ανάπτυξη σχέσεων. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που σε λιγότερο από μία δεκαετία ο Ματιάσεβιτς κατάφερε να "χτίσει" ατζέντα με καλές άκρες σε Σερβία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σκανδιναβία και Γερμανία.

Η ΑΕΚ χρειαζόταν έναν άνθρωπο για ν' αναπτύξει τις διεθνείς της επαφές, μεταγραφικά κι όχι μόνο, οπότε κατόπιν... συνέντευξης που πέρασε ο παλαίμαχος χαφ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη η περίπτωσή του άφησε θετική εντύπωση και πέρασε.

Το μόνο που απομένει τώρα είναι να λύση τη συνεργασία του ο Ματιάσεβιτς με τον ιδιοκτήτη της Τσουκαρίτσκι, Ντράγκαν Ομπράντοβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK