Η ΑΕΚ βρήκε τον αντί-Βράνιες και είναι Έλληνας!

Προχωρημένες είναι πλέον οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ για την απόκτηση του διεθνούς στόπερ Μάριου Οικονομού. Ο Έλληνας αμυντικός στα 25 του χρόνια είναι το απόλυτο φαβορί για να καλύψει το κενό του Ογκνιέν Βράνιες που πουλήθηκε στην Άντερλεχτ.

Η ΑΕΚ βρήκε τον αντί-Βράνιες και είναι Έλληνας!

Ενα όνομα... έκπληξη "έσκασε" στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ όσον αφορά την κάλυψη του κενού που άφησε πίσω της η πώληση του Ογκνιέν Βράνιες στην Άντερλεχτ.

Όλο αυτό το διάστημα "παρέλασαν" ονόματα ξένων παικτών, ωστόσο εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου αυτός που θα λάβει το χρίσμα είναι Έλληνας και μάλιστα διεθνής.

Πρόκειται για τον Μάριο Οικονόμου της Μπολόνια ο οποίος από το 2013 παίζει μπάλα στην Ιταλία.

Ο ΠΑΣ τον είχε πουλήσει έναντι 500.000 ευρώ (σύμφωνα με το transfermarkt) στην Κάλιαρι. Από εκεί και έπειτα ο 25χρονος πήγε ελεύθερος στην Μπολόνια, ενώ αγωνίστηκε δανεικός πέρυσι σε Σπαλ και Μπάρι.

Το συμβόλαιό του με την Μπολόνια εκπνέει το 2020 και η ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες διαπραγματεύεται δυναμικά για πάρει τον παίκτη από το ιταλικό κλαμπ. Ο ίδιος, πάντως, φέρεται να τα έχει με την πρωταθλήτρια, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό κάτι παραπάνω για τους όρους.

Η συγκεκριμένη υπόθεση δουλεύεται από την Ένωση εδώ και 15 ημέρες με άκρα μυστικότητα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK