Ο Εργοτέλης... ανακοίνωσε τον Κάιπερς στην ΑΕΚ

Το ματς με τον Αιγινιακό ήταν το τελευταίο του Ούγκο Κάιπερς με τον Εργοτέλη ελέω... ΑΕΚ, όπως έκαναν γνωστό μέσω ανακοίνωσης οι άνθρωποι του κρητικού συλλόγου.

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Το ματς του Εργοτέλη με τον Αιγινιακό ήταν το τελευταίο του Ούγκο Κάιπερς και έτσι ο Βέλγος επιθετικός δεν θα έχει την ευκαιρία, κόντρα στα Τρίκαλα, να ξεπεράσει τον Μάνο του ΟΦΗ και να τερματίσει αυτός πρώτος στον πίνακα των σκόρερ της Football League.

Γιατί, όμως, είναι το τελευταίο του; Γιατί απλούστατα ο Τάκης Γκώνιας τον άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στα Τρίκαλα... ελέω ΑΕΚ.

"Εκτός αποστολής έμεινε ο Ούγκο Κάιπερς. Ο άνθρωποι του Εργοτέλη θέλησαν να προστατεύσουν τον παίκτη ελέω τις μεταγραφής του η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες".

Αυτό ακριβώς αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Εργοτέλη, στη σχετική είδηση για τους "εκλεκτούς" του Τάκη Γκώνια για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής.

Θυμίζουμε ότι ο Κάιπερς έχει "κλείσει" στην ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν και σύντομα θα ανακοινωθεί από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ. Α, να μη το ξεχάσουμε. Τελευταίο θα είναι και για τον Γκώνια το παιχνίδι, αφού πάει Αίγυπτο. Αντικαταστάτης του αναμένεται να είναι ο Νίκκι Παπαβασιλείου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK