Ο Μαρίνος θέλει τον... Μουνιέ του και στην ΑΕΚ!

Το περασμένο καλοκαίρι αποτέλεσε προσωπική κι... ακριβή επιλογή του Ουζουνίδη, υπογράφοντας μέχρι το 2020 στον Παναθηναϊκό. Για να έρθει ο Αντονί Μουνιέ σήμερα με την συνέντευξή του στην "Equipe" και να αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Ένωσης και του πρώην προπονητή του για την περίπτωσή του. Τουλάχιστον κράτησε... την μπάλα χαμηλά.

Ο Μαρίνος θέλει τον... Μουνιέ του και στην ΑΕΚ!

Κι άλλος "πράσινος" στην ΑΕΚ; Δεν αποκλείεται...

Ο Αντονί Μουνιέ, μιλώντας στο κορυφαίο Μέσο της πατρίδας του, την "Equipe" επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του!

Η πρωταθλήτρια ψάχνει παίκτη με τα χαρακτηριστικά του 30χρονου Γάλλου ο οποίος σε σχετική ερώτηση που του έγινε απάντησε:

" Ναι, έχω ακούσει για το ενδιαφέρον της. Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους στην ΑΕΚ, ειδικά τώρα που το προπονητικό επιτελείο εργάζεται εκεί. Είναι μία ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο, θα πάρει μέρος στα προκριματικά του Champions League, οπότε το ενδιαφέρον της είναι κολακευτικό. Απ' ότι καταλαβαίνω, για την περίπτωση μου δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και αφήνω τον ατζέντη μου να χειριστεί την υπόθεση”.

ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ

Βέβαια, η περίπτωση του αριστεροπόδαρου δεν είναι απλή, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2020.

Πάντως, όσοι γνωρίζουν για τη μεταγραφή του συγκεκριμένου παίκτη στον Παναθηναϊκό, αποτελεί γεγονός πως αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Εβρίτης τεχνικός τον είχε προτιμήσει από αρκετούς παίκτες που είχε στη λίστα του.

Βέβαια, ο Μουνιέ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και άργησε να δείξει την αξία του στο... φτερό της επίθεσης.

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΟ

Από εκεί πέρα ο Μουνιέρ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτους του Παναθηναϊκού: " Όχι, αυτό είναι το μέρος που έχω νιώσει καλύτερα από κάθε άλλο, έπειτα από την αρχή της καριέρας μου.

Εκτός από αυτό, είναι γεγονός ότι ποδοσφαιρικά δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο Παναθηναϊκός παραμένει ένας τεράστιος σύλλογος και οι οπαδοί του υπάρχουν παντού.

Τώρα, ο Παναθηναϊκός θα περάσει σε άλλον ιδιοκτήτη στις επόμενες εβδομάδας και με έναν νέο μεγαλομέτοχο που θα βάλει λεφτά, χωρίς να τα δαπανήσει αβίαστα, θα επαναφέρει τη σιγουριά σε όλους. Εκείνη τη στιγμή, θα αποφασίσω."

News 24/7

24MEDIA NETWORK