Σήριαλ 18 ημερών χωρίς happy end για τον "εκλεκτό" του Μαρίνου

Απ' όλες τις περιπτώσεις παικτών που προτάθηκαν στην ΑΕΚ για να καλυφθεί το κενό του Σέρχιο Αραούχο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προτίμησε αυτή του Έκι Πόνσε της Ρόμα. Ωστόσο, έπειτα από 18 ημέρες έγινε γνωστό ότι η πρωταθλήτρια αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή.

Σήριαλ 18 ημερών χωρίς happy end για τον "εκλεκτό" του Μαρίνου

Και τώρα... τρέχουμε!

Χρειάστηκε να περάσουν 18 ολόκληρες ημέρες για να έχει κατάληξη το θέμα ΑΕΚ - Πόνσε. Όπως αποδείχθηκε το σήριαλ δεν είχε ευτυχές τέλος, μια και οι "κιτρινόμαυροι" διέρρευσαν ότι το ενδιαφέρον παύει να υπάρχει.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα... προαναγγελθέν έγκλημα, καθώς ο Ντανιέλ Πόνσε, πατέρας του επιθετικού της Ρόμα έβαζε πολλά εμπόδια στην επίτευξη της τελικής συμφωνίας.

Μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να είχε καταλήξει πως ο 21χρονος είναι φορ που του κάνει, όμως η οικογένεια Πόνσε είχε διαφορετική άποψη και δεν το έκρυβε, ακόμη και όταν η ελληνική ομάδα τα βρήκε σε όλα με την Ρόμα.

Η ΑΕΚ έδωσε δηλαδή προτεραιότητα στην περίπτωση ενός παίκτη ο οποίος από την πλευρά του είχε προτάξει στις επιλογές του 2-3 πρωταθλήματα που αν δεν του "καθόντουσαν" θα ερχόταν στην Ένωση. Το πρόβλημά του ήταν η προοπτική του ελληνικού ποδοσφαίρου, και ειδικότερα του πατέρα του που από την πρώτη στιγμή το... μαύρισε το θέμα με τα τερτίπια του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK