Το ποστάρισμα του Καραπαπά είχε "κιτρινόμαυρη" απάντηση

Ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε τη διαιτησία στο ματς της ΑΕΚ με την Ξάνθη στα Πηγάδια, ωστόσο μερικές ώρες μετά έλαβε απάντηση... κιτρινόμαυρης απόχρωσης μέσω του ομολόγου του στην Ένωση Ανδρέα Δημάτου.

Το ποστάρισμα του Καραπαπά είχε "κιτρινόμαυρη" απάντηση

Για αλλοίωση αποτελέσματος έγραψε μετά το τέλος του Ξάνθη - ΑΕΚ (15/10, 1-1) ο Κώστας Καραπαπάς. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε με τον εξής τρόπο:

"Η κάθαρση (των παικτών και των ομάδων) συνεχίζεται. Αλλοίωση αποτελέσματος στα Πηγάδια και 1-1 με γκολ οφ σάιντ και με την Ξάνθη με εννέα! Εντάξει όλα με τις Κυριακές σας;"

Μερικές ώρες αργότερα η απάντηση προς τον Καραπαπά ήρθε από την ΑΕΚ μέσω Ανδρέα Δημάτου, δηλαδή του ομολόγου του στην "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ. Ο Δημάτος έγραψε χαρακτηριστικά μέσω του επίσημου προφίλ του στα social media:

"Όταν έχεις κερδίσει με ανύπαρκτο πέναλτι και δεν έχεις ισοφαριστεί με ένα κανονικό και μια μέρα μετά βλέπεις αλλοίωση αποτελέσματος σε φάσεις ορθής εφαρμογής των κανονισμών μπορεί να βρει εξήγηση μόνο στο ότι τόσα χρόνια είχες συνηθίσει να παίζεις με τους δικούς σου κανονισμούς..."

Αμφότεροι καυστικοί οι δύο άνδρες ως προς τις διαιτητικές προσεγγίσεις σε Πηγάδια και Νέα Σμύρνη...

ΤΟ POST ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΠΑΠΑ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΑΤΟΥ

News 24/7

24MEDIA NETWORK