Το πρότζεκτ της πρώτης "περήφανης πώλησης" Μελισσανίδη... γκαζώνει

Πρωτάθλημα πήρε, γήπεδο φτιάχνει πλησιάζει και η στιγμή που το "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ" θ' αλλάξει και τη νοοτροπία στον τομέα των πωλήσεων της ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης έχει δώσει ξεκάθαρη εντολή. Το Contra.gr αποκαλύπτει ποιος είναι ο "hard worker" που ενδεχομένως ν' αποτελέσει την πρώτη μεγάλη πώληση της πρωταθλήτριας.

Το πρότζεκτ της πρώτης "περήφανης πώλησης" Μελισσανίδη... γκαζώνει

Στην ποδοσφαιρική πιάτσα ακούγεται έντονα πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει ρητή εντολή στον Νίκο Λυμπερόπουλο και το επιτελείο του να φέρουν εις πέρας την πρώτη "περήφανη πώληση" επί εποχής του...

Πρωτάθλημα πήρε, γήπεδο φτιάχνει, χρειάζεται να μοσχοπουλήσει κι έναν ποδοσφαιριστή για να δείξει ότι το "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ" σημαίνει αλλαγή σε όλα τα επίπεδα, κυρίως στη νοοτροπία του "πάρε-δώσε" γιατί ομολογουμένως η ΑΕΚ δεν έχει κάνει κάποια πώληση εκκωφαντική, δείχνοντας ότι πάσχει στο συγκεκριμένο κομμάτι. Τώρα, όμως, είναι μία περίοδος που όλα διορθώνονται.

Ακόμη κι αυτές των Παπασταθόπουλου- Σκόκο θεωρείται ότι δεν εκτιμήθηκαν σωστά, αφού οι δύο τους δόθηκαν... κοψοχρονιά. Βέβαια, μιλάμε για διαφορετικές ΑΕΚ εκείνα τα χρόνια. Όχι πρωταθλήτριες, όχι άνετες οικονομικά. Μην ξεχνάμε ότι όταν πωλήθηκε ο Αργεντινός, ο κόσμος τραγουδούσε " δώστε στην ΑΕΚ την εγγυητική... "

Για να πουλήσεις έναν ποδοσφαιριστή ακριβά, χρειάζεται να τον πλασάρεις σωστά. Πέραν φυσικά των δυνατοτήτων του, απαραίτητο είναι το κοινώς λεγόμενο promotion. Σε τέτοιες περιπτώσεις εκτός από τις διοικήσεις παίζουν το ρόλο τους και τα μανατζερικά κανάλια, αυτά είναι που έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν υπεραξίες και να γεμίσουν ταμεία, να φτιάξουν πρεστίζ στην αγορά.

Στην ΑΕΚ δύο είναι οι παίκτες αυτή τη στιγμή που διαθέτουν ταλέντο και όλα τα προαναφερθέντα.

Ένας είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο δεύτερος ο Τάσος Μπακασέτας. Μεταξύ των δύο αυτών παιδιών το προβάδισμα αυτή τη στιγμή έχει ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου.

Ο Μπακασέτας την πρώτη του μεγάλη μεταγραφή την έκανε προ μερικών μηνών όταν έδωσε τα χέρια με την οικογένεια Παστορέλο και συγκεκριμένα τον Φεντερίκο, μεγαλομάνατζερ με έδρα το Μονακό και ένα φανταχτερό πελατολόγιο.

" Ποιος δεν θα ήθελε έναν τέτοιο hard worker " ήταν η απάντηση στο ερώτημα πώς προέκυψε η συνεργασία του 24χρονου Έλληνα με τον Ιταλό ατζέντη.

" Ο Μπακασέτας έδειξε εφέτος για πόσα μεγάλα πράγματα είναι ικανός, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Μάνταλου. Είναι δουλευταράς και καλό παιδί και συνήθως τέτοιοι παίκτες ανταμείβονται γιατί μπορούν να γίνει η λύση στα προβλήματα του προπονητή."

Τα παρακάτω λόγια επιβεβαιώνονται τόσο από την εμπιστοσύνη του Χιμένεθ στον Τάσο Μπακασέτα όσο και απ' αυτή του ομοσπονδιακού μας τεχνικού, Μίχαελ Σκίμπε.

Το βιογραφικό του 24χρονου έχει κυκλοφορήσει σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα του εξωτερικού...

Αυτός είναι πλέον το φαβορί για να κάνει η ΑΕΚ την πρώτη της μεγάλη πώληση, όχι άμεσα, γιατί το πρότζεκτ δουλεύεται από πολλές μεριές. Η Ένωση... καρτελάκι έχει βάλει στον παίκτη και είναι ανοιχτή σε προτάσεις, αλλά από το περιβάλλον του θεωρείται ότι τα 2.000.000 ευρώ που θα μπορούσαν να "σκάσουν" τώρα είναι λίγα.

Άλλωστε, οι σχέσεις του ποδοσφαιριστή με το κλαμπ, όπως και των εκπροσώπων του με αυτό είναι άριστες. Κι αν ερχόταν μία πρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους που ολοκληρώνεται το 2019 ο 24χρονος θα έλεγε " ναι " με φόντο τη μεταγραφή στο εξωτερικό, με φόντο να βγει η ΑΕΚ, που τον έκανε πρωταθλητή και τον ανέβασε, όσο γίνεται πιο ωφελημένη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK