Τον ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, εξώδικο η ΑΕΚ!

O Oλυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα πως υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και η ΑΕΚ απάντησε με εξώδικο και κλήση του παίκτη σε απολογία!

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η... Λαζαριάδα μόλις άρχισε και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει ένα "καυτό" ποδοσφαιρικό σίριαλ μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού.

Την Τετάρτη είχαμε μάλιστα και νέα επεισόδια, με τον Ολυμπιακό να ανακοίνωνει επίσημα τη συμφωνία του με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας και την ΑΕΚ να περνάει στην αντεπίθεση, υποστηρίζοντας πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της (το περίφημο "+1") και ότι δεν μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Προχώρησε μαλιστα σε άμεσες κινήσεις αφού έστειλε εξώδικο στον Ολυμπιακό με το οποίο του γνωστοποιούσε πως ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος (άρα δεν έχει δικαίωμα διαπραγμάτευσης με καμία ομάδα) ενώ αναμένεται να καταθέσει, πριν την 1η Ιουλίου (ημερομηνία με την οποιία ενεργοποιείται η συμφωνία Ολυμπιακού και παίκτη), συμβόλαιο που αφορά την υπογραφή του διεθνούς άσου και αφορά τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, οι διοικούντες την ΑΕΚ κάλεσαν σε απολογία τον παίκτη καθώς θεωρούν πως διαπραγμάτευκε και συμφώνησε με άλλη ομάδα παράτυπα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK