Τσαντίστηκε ο Χιμένεθ με ερώτηση για φάουλ του σκόρερ Γιακουμάκη

Ο Μανόλο Χιμένεθ χαρακτήρισε επιφοίτηση την επιλογή του να περάσει ως αλλαγή τον Γιακουμάκη ενώ είχε ιδιαίτερο διάλογο με ρεπόρτερ κληθείς να σχολιάσει αν έκανε επιθετικό φάουλ ο σκόρερ της ΑΕΚ.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Μου αρέσει να είμαι ειλικρινής και να λέω την άποψή μου. Όταν δεχτήκαμε το γκολ εκείνη τη στιγμή, έψαξα να βρω μία τρύπα να βάλω το κεφάλι μου γιατί θεώρησα ότι ήταν άδικο αυτό που συνέβη.

Ξέραμε ότι παίζαμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και όσο περνούσε ο χρόνος στο δεύτερο μέρος φαινόταν πιο ξεκάθαρα ότι η νίκη θα πήγαινε προς την ΑΕΚ και όχι προς τον Ολυμπιακό.

Όταν ήμασταν στο 0-0 είχα ετοιμάσει μία αλλαγή, μόλις δεχτήκαμε το γκολ άλλαξα γνώμη. Να ευχαριστήσω τον Θεό που είχα αυτή την επιφοίτηση και ευτυχώς άλλαξε το αποτέλεσμα", δήλωσε αρχικά για την απόφασή του να ρίξει στο ματς τον Γιακουμάκη που σκόραρε στο 94', για να γίνει στη συνέχεια ένας ιδιαίτερα θερμός διάλογος μεταξύ του Ισπανού τεχνικού και ρεπόρτερ που τον ρώτησε για το αν υπήρχε φάουλ του παίκτη της ΑΕΚ στον Μποτία.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Στη φάση του δεύτερου γκολ είδατε φάουλ στον Μποτία;

Δεν έχω δει τη φάση του 1-2, έχω δει άλλες φάσεις και τώρα να κρίνω την απόφαση του διαιτητή είναι άδικο".

Μα είναι μία φάση που έγινε στις καθυστερήσεις;

"Λυπάμαι πολύ που κέρδισε η ΑΕΚ παίζοντας ποδόσφαιρο".

Δεν ειρωνεύτηκα στην ερώτηση.

"Είστε θυμωμένος";

Με την ειρωνεία σας...

"'Ήμασταν ανώτεροι, αλλά σας βλέπω πάντα θυμωμένο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK