Γιατί όχι και ο Γιαννιώτης λένε στον Ατρόμητο...

O Aτρόμητος αρχίζει να κάνει το σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν στον οποίο η τύχη των δανεικών ποδοσφαιριστών του παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Θα δοθεί μάχη παραμονής σχεδόν για όλους.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με την οριστικοποίηση της εξασφάλισης του ευρωπαϊκού εισιτήριου, ο Ατρόμητος αρχίζει, χωρίς πίεση πλέον, να σχεδιάζει την επόμενη σεζόν του που θα έχει πολλές προκλήσεις.

Για να γίνει όμως ο οποιοσδήποτε σχεδιασμός για το ρόστερ, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα των δανεικών.

Στον Ατρόμητο δεν το φωνάζουν αλλά μία σχετική αισιοδοξία υπάρχει. Πέρα από τον Ουάρντα ο οποίος είναι πολύ δύσκολο, έως αδύνατο, να παραμείνει, για τους υπόλοιπους θα δοθεί μάχη!

Ακόμα για τον Γιαννιώτη (που δεν είναι βέβαια δανεικός αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να τον πάρει καταβάλλοντας ένα συγκεκριμένο ποσό) στο Περιστέρι θεωρούν ότι υπάρχει πιθανότητα να παραμείνει.

Πως; Αν πάρει βασικό τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός. Ο Γιαννιώτης είναι 26 ετών και προφανώς σε οποιαδήποτε ομάδα δεν θα ήθελε να παίζει το ρόλο του παγκίτη.

Πιο πολλές ελπίδες υπάρχουν για το δίδυμο του Χατζηισαϊα με τον Γιαννούλη ενώ η περίπτωση του Ρισβάνη επίσης κάθε άλλο παρά ξεγραμμένη είναι. Ο Ελληνας στόπερ θέλει να παίζει και να έχει ρόλο πρωταγωνιστικό αλλά στον Ολυμπιακό είναι αμφίβολο ότι θα βρει αυτά που ζητάει.

Κοντολογίς, όλα παίζονται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK