Η σπουδαία κίνηση των ανθρώπων του Ατρομήτου για τους πλημμυροπαθείς

Ο Ατρόμητος έκανε κάλεσμα στον κόσμο να α πάει στο γήπεδο για να στηρίξει οικονομικά τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής και οι δικοί του άνθρωποί έδωσαν πρώτοι το καλό παράδειγμα.

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών προσφέρει όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής. Σας περιμένουμε όλους για να υποστηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη", ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ατρόμητος προκειμένου να κινητοποιήσει τον κόσμο για βοήθεια στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτή την ενέργεια.

Η σπουδαία κίνηση των ανθρώπων του Ατρομήτου για τους πλημμυροπαθείς

Θέλοντας να ενισχύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την προσπάθεια για την στήριξη στους κατοίκους της Μάνδρας που χτυπήθηκαν αλύπητα από τα στοιχεία της φύσης, οι παίκτες, οι προπονητές και οι υπάλληλοι του Ατρόμητου αγόρασαν όλοι εισιτήρια, ενώ ο Γιώργος Σπανός αποφάσισε να μην υπάρχουν προσκλήσεις για αυτό το ματς.

"Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι αύριο(Παρασκευή) για τον αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ θα ισχύσουν οι εξής ώρες λειτουργίας του εκδοτηρίου της Θύρας 2.

Συγκεκριμένα το εκδοτήριο που βρίσκεται στην οδό Γιαννιτσών θα ανοίξει από τις 12.00 μέχρι και τις 20.00.

Η σπουδαία κίνηση των ανθρώπων του Ατρομήτου για τους πλημμυροπαθείς

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα προσφέρει όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής", αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK