Ξέχασε τον... Παναθηναϊκό ο Κάναντι!

Ο Νταμίρ Κάναντι αναφέρθηκε στην ποιότητα που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που έδωσε, προσπερνώντας όμως τον... Παναθηναϊκό. Οι ατάκες για... Σουάρες και Λεβαντόβσκι!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Μετά την επιτυχημενη πρώτη του σεζόν ο Νταμίρ Κάναντι αποφάσισε να ανανεώσει για έναν ακόμα χρόνο στον πάγκο του Ατρομήτου και σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης μαζί με τον Γιώργο Σπανό αναφέρθηκε στο παρόν και στο μέλλον της ομάδας του Περιστερίου.

Οι ατάκες που ακούστηκαν από τον Αυστριακό τεχνικό ήταν άκρως ενδιαφέρουσες ωστόσο "όλα τα λεφτά" ήταν όταν μίλησε για την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Κάναντι να αναφέρει αρκετές ομάδες που επιβεβαιώνουν την υψηλή ποιότητά του αλλά να αγνοεί μία εκ των παραδοσιακών δυνάμεων της Super League.

"Yπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Πανιώνιο", είπε ο Νταμίρ Κάναντι, με τον Παναθηναϊκό να λείπει πάντως από την αναφορά του, "πληρώνοντας" προφανώς την άσχημη φετινή παρουσία του σε σύγκριση με τα γνωστά τους στάνταρντς.

Σημειώνεται πως όταν επισημάνθηκε στον Κάναντι πως η φετινή πορεία του Ατρομήτου στηρίχτηκε στην άμυνά του, πήρε το λόγο ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός, για να πει:

"Του χρόνου θα πάρουμε Σουαρες και Λεβαντοφσκι για να παίζουμε επιθετικά και να σκοράρουμε". Με τον Αυστριανό να προσθέτει με νόημα: "Όντως αν είχαμε τον Λεβαντόβσκι θα είχαμε σκοράρει περισσότερα τέρματα..."

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK