Μακριά από τα παλιά του "πράσινα" λημέρια ο Ρισβάνης

Ο Σπύρος Ρισβάνης δεν θα δώσει το "παρών" στη μάχη του Ατρομήτου κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο κάτι που σημαίνει ότι η αναμέτρηση έχασε ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα σημεία της.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΟΔΕΙΟ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ICON

Ο Σπύρος Ρισβάνης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό, πήρε τις πρώτες επαγγελματικές συμμετοχές του με τα πράσινα αλλά η φυγή του από την Παιανία δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο.

Εν τέλει, τα δικαιώματά του κατέληξαν στον Ολυμπιακό με δανεισμό από τον οποίο αγωνίζεται εφέτος στον Ατρόμητο. Στα δε παιχνίδια κόντρα την παλιά του ομάδα (κυρίως πέρυσι) οι αντεγκλήσεις του με τον Μάρκους Μπεργκ -και όχι μόνο- έγραψαν ιστορία και πολλές φορές ώθησαν τους φανατικούς της εξέδρας σε υβριστικές αντιδράσεις.

Τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να γίνει στην κυριακάτικη μάχη της Λεωφόρου μεταξύ του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό πάντως. Και αυτό γιατί ο Ελληνας στόπερ αποκλείστηκε λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο.

Με τον Ατρόμητο να έχει εξασφαλίσει ήδη την 4η θέση, άρα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ουδείς λόγος για ρίσκο υπήρχε. Οπότε το ματς ο Ρισβάνης θα το δει από την TV, μακριά από τα παλιά του λημέρια.

Η αποστολή: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Ντιγκινί, Ντάουντα, Χατζηισαίας, Μάντσον, Ουάρντα, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Κυριακίδης και Βασιλακάκης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK