Μετά τον Ολυμπιακό έρχεται ο μάνατζερ του Κάναντι

Μετά τα ματς-φωτιά με ΠΑΟΚ (για το Κύπελλο) και Ολυμπιακό (για το πρωτάθλημα) ο Ατρόμητος θα μπει στο... τερέν της διαπραγμάτευσης με την πλευρά του Νταμίρ Κάναντι για το νέο συμβόλαιο.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η επόμενη εβδομάδα, μετά δηλαδή τα πολύ μεγάλα ματς με ΠΑΟΚ (για το Κύπελλο) και Ολυμπιακό (για το πρωτάθλημα) θα σηματοδοτήσει την έναρξη των επίσημων προσπαθειών του Ατρομήτου να διατηρήσει τον Νταμίρ Κάναντι στις τάξεις τους και τα επόμενα χρόνια.

Στην Αθήνα θα αφιχθεί ο ατζέντης του Αυστριακού τεχνικού ο οποίος θα εκπροσωπήσει τον πελάτη του στις επίσημες διαβουλεύσεις με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και κυρίως τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλο.

Στις πρώτες -ανεπίσημες- βολιδοσκοπήσεις ο Κάναντι έχει δείξει κατ' αρχήν θετικός αφού μέχρι στιγμής η εμπειρία του στον Ατρόμητο μόνο ως εξαιρετική μπορεί να περιγραφεί. Η ομάδα πηγαίνει θαυμάσια, παίζοντας μάλιστα ποιοτικό ποδόσφαιρο, οι στόχοι κατακτώνται, ο κόσμος είναι ικανοποιημένος.

Ωστόσο σε μία διαπραγμάτευση όλα παραμένουν ανοιχτά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια. Ετσι και αλλιώς ο ατζέντης του Κάναντι έχει τη φήμη του πολύ σκληρού διαπραγματευτή που δεν αφήσει τίποτα να πέσει κάτω, όμως και η ομάδα έχει από την πλευρά της έμπειρους διαπραγματευτές και αρκετά όπλα για να γείρει την πλάστιγγα εκεί που θέλει.

Ο Κάναντι, μεταξύ άλλων, επιθυμεί σε περίπτωση που μείνει να έχει αποφασιστικό λόγο και στη λειτουργία των ακαδημιών στο ρόλο των οποίων πιστεύει πάρα πολύ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι παρακολουθεί με κάθε ευκαιρία αγωνιζόμενη την ομάδα Κ-20 του Ατρομήτου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK