Ο Ανδρέας Γιαννιώτης έβαζε γκολ πριν γίνει τερματοφύλακας

Πότε από... γκολτζής έγινε γκολκίπερ, ποιος αποφάσιζε για το μέλλον του, γιατί πήγε στον Ολυμπιακό και όχι στην Γκενκ και πώς κατέληξε στον Ατρόμητο. Όλες οι απαντήσεις του Ανδρέα Γιαννιώτη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Ραδιόφωνο 24/7.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ήξερες ότι ο Ανδρέας Γιαννιώτης άρχισε ως σέντερ φορ και όχι τερματοφύλακας; Ο "Κέρβερος" του Ατρομήτου, στη συνένευξη που παραχώρησε στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή "Νίκη στην Contra", αναφέρθηκε στην ως τώρα πορεία του τον έχει φέρει μεταξύ των κορυφαίων γκολκίπερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ποιος είχε ρόλο μάνατζερ, πώς πήγε στον Ολυμπιακό, τι συνέβη με το ρεκόρ του.

Οι ατάκες που κρατάμε...

> "Δεν σταμάτησα ποτέ να κυνηγάω το όνειρο να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν πρόλαβα να πάρω πτυχίο, αφού έφυγα μετά από δύο χρόνια".

> "Εγώ όταν ήμουν μικρός ήμουν σέντερ φορ και έπαιζα καλά. Πάντα όμως μού άρεσε να κάθομαι τέρμα. Ήμουν στην ΑΕ Πυλαίας, μικρός ακόμα, και κάθισα τέρμα γιατί έλειπε ο τερματοφύλακάς μας. Και επειδή έπαιξα καλά μετά ήμουν και στις δυο θέσεις. Ο μπαμπάς μού όμως δεν μου έπαιρνε γάντια".

> "Την περίοδο που άρχισαν να ενδιαφέρονται ομάδες με βοήθησε ο πατέρας μου γιατί δεν είχα μάνατζερ. Εγώ τούς έστελνα όλους σ' αυτόν για να κρίνει τι είναι καλύτερο για μένα. Ούτως ή άλλως δεν παίρνουν εύκολα τα μυαλά μου αέρα".

> "Δεν ήξερα ότι θα δοκιμαστώ από την Γκενκ γιατί δεν ήθελαν να με αγχώσουν και να ξεφύγω. Μου ανακοίνωσαν απλώς ότι φεύγω για Βέλγιο. Τα είχαν κανονίσει να πάω, έμεινα επτά ημέρες. Άργησαν λίγα παραπάνω και στο μεταξύ είχα συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό".

> "Στον Ολυμπιακό αυτό που έκανα και κάνω ακόμα είναι η προσπάθεια να βελτιωθώ. Δούλευα και περίμενα κάποια ευκαιρία ν' αρπάξω. Δεν ξέρω αν ήμουν έτοιμος, δεν την πήρα, αλλά αυτό που λέω είναι πως ό,τι μου συμβαίνει γίνεται για καλό".

> "Στον Ατρόμητο μού έδειξαν ότι με θέλουν πολύ, ήξερα ότι είναι οργανωμένη ομάδα με προπονητικό καλό, το ιδανικό περιβάλλον για να δουλέψει κανείς. Με κέρδισαν οι άνθρωποί του. Μ' έχει βοηθήσει πολύ και ο κύριος Κάναντι και ο προπονητής τερματοφυλάκων και τούς χρωστάω πολλά".

> "Δεν είχα στο μυαλό μου το ρεκόρ, μετά τον Πανιώνιο άρχισα να το βάζω".

>"Όλοι δουλεύουμε πολύ, έχουμε πλάνο και θέλουμε να είμαστε ψηλά. Δεν θ' αλλάξουμε κάτι, θέλουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να ψάχνουμε νίκες. Στόχος είναι η 5άδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK