Ο τέλειος σχεδιασμός και η υλοποίηση του νέου Ατρομήτου

Δωρεάν μαθήματα μεταγραφικού σχεδιασμού και υλοποίησης παρέδωσε το εφετινό καλοκαίρι ο Ατρόμητος. Εκανε πολύ γρήγορα 8 μεταγραφές, πήρε νέο προπονητή, κατέβασε το μ.ο ηλικίας.

Ο τέλειος σχεδιασμός και η υλοποίηση του νέου Ατρομήτου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το μεταγραφικό καλοκαίρι του 2017 ο Ατρόμητος και ο οργανισμός του θα έχουν να λένε ότι έκαναν μία σχεδόν τέλεια δουλειά.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός υλοποιήθηκε σε χρόνο μηδέν, η πώληση του Λημνιού έγινε έγκαιρα έτσι ώστε να μην δημιουργήσει αναταράξεις στην ομάδα, η ανωμαλία με τη φυγή του Πίντο αντιμετωπίστηκε ακαριαία (με την πρόσληψη του Κάναντι) και όλα δούλεψαν ρολόι.

Αποτέλεσμα; Ο προπονητής έχει μία σχεδόν ολοκληρωμένη ομάδα από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας στο Πήλιο η οποία θα χρειαστεί μία με δύο κινήσεις ακόμα για να θεωρηθεί απολύτως πλήρης (τουλάχιστον στη θεωρία).

Μέχρι στιγμής, ο Ατρόμητος έχει κάνει 8 μεταγραφές (με παίκτες που είναι στο σύνολό τους από 29 ετών και κάτω) και αναζητά πλέον έναν βασικό στόπερ και μία ακόμη προσθήκη (ίσως στην επίθεση) αν τυχόν προκύψει κενό ή συμπεράνει κάτι τέτοιο κόουτς.

Θα μιλούσαμε δε για το τέλειο αν δεν προέκυπτε η προσφυγή του Σωκράτη Φυτανίδη που δημιούργησε μεταγραφική ανάγκη από το πουθενά. Αλλά στο ποδόσφαιρο πάντα θα υπάρχουν απόβλεπτες εξελίξεις και παράγοντες.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK