Σόου του "τρελαμένου" Ουάρντα μπροστά στην κερκίδα των οργανωμένων!

Ο Αμρ Ουάρντα δεν επέτρεψε στον Ατρόμητο να χάσει από την ΑΕΚ με το τρομερό γκολ που πέτυχε και στο φινάλε έδωσε... ρεσιτάλ μπροστά στην κερκίδα των οπαδών του Ατρομήτου (VIDEO).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Ο ηγέτης και ποιοτικότερος παίκτης του φετινού Ατρομήτου είναι χωρίς αμφιβολία ο Αμρ Ουάρντα και δεν χάνει την ευκαιρία να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε ματς-πρόκληση που παρουσιάζεται μπροστά του.

Η τελευταία απόδειξη της κλάσης του ήρθε το βράδυ της Δευτέρας απέναντι στην επίδοξη πρωταθλήτρια ΑΕΚ, με τον Αιγύπτιο διεθνή άσο να βάζει φρένο στην Ένωση στο δρόμο προς τον τίτλο σκοράροντας με ασύλληπτο μακρινό σουτ (διαμόρφωσε το τελικό 1-1) και να γνωρίζει την αποθέωση στο φινάλε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι στιγμές μάλιστα που βίωσε μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σιδηρόπουλου ήταν μοναδικές καθώς την ώρα που οι συμπαίκτες που κατευθύνονταν στη φυσούνα εκείνος θέλησε να πλησιάσει προς ατην κερκίδα των οργανωμένων που τον αποθέωναν και να τους χειροκροτήσει.

Την ώρα μάλιστα που η εξέδρα παραληρούσε φωνάζοντας ρυθμικά σύνθημα για χατήρι του, ο Ουάρντα κατάφερε να εκτοξεύσει στα ύψη τον ενθουσιασμό κρατώντας μία σημαία της χώρας του και στέλνοντας μήνυμα παραμονής και τη νέα σεζόν με χαρακτηριστικά νοήματα (έδειξε την καρδιά του, υπονοώντας πως είναι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK