Το 7ο απόκτημα του Ατρομήτου φέρνει λάτιν άρωμα

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου την έβδομη καλοκαιρινή μεταγραφή του, που είναι ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος Μάντσον. Τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Το 7ο απόκτημα του Ατρομήτου φέρνει λάτιν άρωμα

Μάντσον ο.... έβδομος! Ο Μάντσον Ενρίκε Νασιμέντο Ντος Σάντος είναι το τελευταίο κατά σειρά μεταγραφικό απόκτημα του Ατρομήτου αυτό το καλοκαίρι, με τον 26χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο να βάζει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Περιστεριώτες.

"Ανοίγω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και χαίρομαι που έρχομαι στον Ατρόμητο, μια ομάδα για την οποία πήρα τις καλύτερες συστάσεις αλλά διαπίστωσα και από κοντά ότι διαθέτει εξαιρετική οργάνωση.

Ξέρω ότι η νέα μου ομάδα είναι φιλόδοξη, θέλει διαρκώς να πετυχαίνει πράγματα και θα προσπαθήσω από την πλευρά μου όσο μπορώ περισσότερο για να γίνω ένα σημαντικό μέλος της.

Νομίζω ότι κάνω ένα βήμα προς τα εμπρός μετά τη θητεία μου στη Ρουμανία, έχω πολύ όρεξη για δουλειά και θέλω να δικαιώσω με την απόδοση μου τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στον Ατρόμητο", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου.

ΤO WHO IS WHO ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΟΝ:

Γεννήθηκε στις 9 Μαϊου 1991 στην πόλη Μασεϊό της Βραζιλίας. Το 2009 ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από την Κορίνθιας Αλογκοάνο, μεταπήδησε στην Σέντρο Σπορτίνο Αλογκοάνο και ακολούθησαν η Παουλίστα και η Ατλετικο Γκοϊανιενσε πριν φύγει για την Ευρώπη και συγκεκριμένα για την Ρουμανία. Την σεζόν 2013-14 φόρεσε τη φανέλα της Βασλούι (27 συμμετοχές/2γκολ) και την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στην Κραϊόβα (67 συμμετοχές/2 γκολ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK