Ξεπέρασε τα όρια ο Χιμένεθ: Έδειξε το μεσαίο δάχτυλο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποβλήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα του ντέρμπι, Χαράλαμπο Καλογερόπουλο και στη συνέχεια ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο προς την κερκίδα των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Ξεπέρασε τα όρια ο Χιμένεθ: Έδειξε το μεσαίο δάχτυλο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Μια πτυχή του χαρακτήρα του που δεν μας είχε δείξει μέχρι τώρα, τουλάχιστον στην δεύτερη θητεία του στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο, φανέρωσε στη Λεωφόρο ο προπονητής της ΑΕΚ. Μπορεί να είναι νευρικός και στον πάγκο του πολλές φορές να ξεπερνάει τα όρια με τις γκριμάτσες, τις κινήσεις ή και τις διαμαρτυρίες του αλλά δεν είχε κάνει κάτι...άσεμνο, κάτι που να προκαλέσει τους αντίπαλους οπαδούς...

Τελικά όπως στο ποδόσφαιρο έτσι και στην ζωή ποτέ μην λες ποτέ και πάντα θα υπάρχει η... πρώτη φορά. Στο "Απόστολος Νικολαίδης" ο Μανόλο Χιμένεθ ξεπέρασε την... κόκκινη διαχωριστική γραμμή, όταν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική κατάφερε να αποβληθεί!

Ο Ισπανός κόουτς αφού δεν μπόρεσε να... αλλάξει άποψη στους Καλογερόπουλο και Ζαχαριάδη (τέταρτος διαιτητής) και να μην τον αποβάλουν (τους εξηγούσε πως έκανε ντου στον αγωνιστικό χώρο για να χωρίσει τους Ελντερ Λοπες - Βιγιαφάνες), αποχωρώντας και χωρίς να κοιτάει καν τους οπαδούς του ΠΑΟ που τον αποδοκίμαζαν, τους ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο!!

Όλα ξεκίνησαν στην αψιμαχία μεταξύ Λόπες και Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός τον κλώτσησε πάνω στη φάση και ο Πορτογάλος της ΑΕΚ εξερράγη. Το ματς διεκόπη προσωρινά και ο Μανόλο Χιμένεθ έξαλλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου γινόταν ένας... χαμός!

Ο διαιτητής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος έδωσε από μια κίτρινη στους δύο παίκτες, αλλά απέβαλε και τον προπονητή της ΑΕΚ που είχε χάσει τον έλεγχο. Ο τελευταίος όμως... συνέχισε. Δεν αποχώρησε ήρεμα για τα αποδυτήρια, αλλά αποφάσισε να υψώσει παρατεταμένα το μεσαίο του δάχτυλο προς την "πράσινη" κερκίδα η οποία τον αποδοκίμαζε.

Θυμίζουμε πως στις καθυστερήσεις του ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, τον είχε αποβάλει και ο Αρετόπουλος. Τότε γιατί πάλι είχε... εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο, όταν ο Μπίσεσβαρ κτύπησε τον Μπακασέτα... Μάλιστα στην συνέχεια μέχρι και οι παίκτες της ΑΕΚ του είχαν ζητήσει να είναι πιο ήρεμος...

Ξεπέρασε τα όρια ο Χιμένεθ: Έδειξε το μεσαίο δάχτυλο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

News 24/7

24MEDIA NETWORK