Ο Κομίνης έγραψε για την εισβολή Σαββίδη στο φύλλο αγώνα

O ΠΑΟΚ κινδυνεύει με βάση το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Γιώργος Κομίνης καθώς σε αυτό κανει λόγο για εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με άνδρες της συνοδείας του.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η επόμενη ημέρα του ντέρμπι "Δικεφάλων" που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ναι μεν βρίσκει τον ΠΑΟΚ να είναι... 1-0 μπροστά στο σκορ από τη στιγμή που ο Γιώργος Κομίνης αποφάσισε να αλλάξει την απόφασή του στα αποδυτήρια και να μετρήσει κανονικά το γκολ του Βαρέλα που είχε ακυρώσει ως οφσάιντ εντός γηπέδου, όμως ο "Δικέφαλος του Βορρά" φέρεται να βρίσκεται σε δύσκολή θέση.

Και αυτό γιατί ο άρχοντας του αγώνα, με βάση το φύλλο αγώνα που συνέταξε, φέρεται να δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στην εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο μαζί με άνδρες της ασφαλείας του.

Φέρεται δε να έχει σημειώσει πως λόγω της κατάστασης που διαμορφώθηκε στο χορτάρι μετά την ακύρωση του γκολ του Βαρέλα δεν μπορούσε με τίποτα να συνεχιστεί ο αγώνας και πλέον ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με το ενδεχόμενο να θεωρηθεί υπαίτιος για τη διακοπή του αγώνα και να πληρώσει το τίμημα με βαριά "καμπάνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK