Ο Βασιλειάδης... απασφάλισε: "Ούτε βήμα πίσω"

Η οργή του Γιώργου Βασιλειάδη για την αμφισβήτηση των δικαστικών αποφάσεων στο ποδόσφαιρο είναι τόσο μεγάλη που ο Υφυπουργός δεν δίστασε να τα βάλει ακόμη και με βουλευτές του κόμματός του.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ SPORTEXPO MARATHON 2017 ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (MOTION TEAM)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ SPORTEXPO MARATHON 2017 ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τα όσα-πολλές φορές εξωφρενικά-ακούγονται για τις δικαστικές αποφάσεις αλλά οι αντιδράσεις που αυτές φέρνουν σε μερίδα του πολιτικού κόσμου προκάλεσαν την παρέμβαση του Γιώργου Βασιλειάδη.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έχει πολλά παράπονα ακόμα και από...συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ που έδειξαν να ενοχλούνται. Γι' αυτό τόνισε στην ΕΡΤ πως "μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή αποτελεί η αντίδραση του πολιτικού κόσμου, ακόμη και της δικής μου… οικογένειας. Αυτό είναι σημείο παθογένειας. Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω.

Δεν μπορώ να περιμένω τίποτα από τους οπαδούς όταν το πολιτικό προσωπικό του τόπου σαν να μην έχει μάθει τίποτα από όλα όσα έγιναν όλα αυτά τα χρόνια, αντιμετωπίζει την κατάσταση σαν να είμαστε 20 χρόνια πίσω, όπου είχαμε συνηθίσει να χαϊδεύουμε αυτιά. Δείχνει να μην καταλαβαίνει τις αλλαγές που έχουν γίνει αλλά και το πώς να αντιδράσει σε αυτές. Και αυτό είναι που με θλίβει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK