Τρία ονόματα με νόημα έβαλε στη φανέλα της η ΑΕΛ

Το μήνυμα για τον Μεγάλο Αλεξανδρο βγήκε από τη φανέλα της ΑΕΛ και υπήρχε λόγος αφού οι Θεσσαλοί θέλησαν να τιμήσουν τρεις στρατιώτες της πατρίδας με ιδιαίτερο τρόπο (PHOTOS).

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΛ έχει αποδείξει πως απέναντι σε κοινωνικά και εθνικά θέματα όχι μόνο δεν κλείνει τα μάτια αλλά έχει και ιδιαίτερη ευαισθησία και είναι άλλωστε νωπές οι μνήμες από τις φανέλες που φόρεσε όπου είτε στήριζε τους πρόσφυγες, είτε τα θύματα της Μάνδρας, είτε διατράνωνε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μέσω του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Τώρα, η ομάδα της Θεσσαλίας θέλησε να τιμήσει τρία πρόσωπα και για αυτό τα συμπεριέλαβε στη φανέλα με την οποία παρατάχτηκε στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

"Mπαλταδώρος Μητρετώδης Κούκλατζης . Τιμή - Δόξα", ήταν το μήνυμα στο μπροστινό μέρος της φανέλας με σκοπό να πάει προς πάσα κατεύθυνση.

Ο Γιώργος Μπαλταδώρος ήταν ο σμηναγός που σκοτώθηκε μετά από την συντριβή του Mirage 2000-5 που πετούσε πάνω από το Αιγαίο ενώ οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης είναι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται σε φυλακή της Ανδριανούπολης, με τις κατηγορίες - από πλευράς Τούρκων- της κατασκοπείας και της εισόδου σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK