Παίζει τα ρέστα του ο ΠΑΟΚ για Γουίλιαν. Θα τα... δει ο Ολυμπιακός;

Ο ΠΑΟΚ, για ιδίον όφελος, θέλει να κάνει χαλάστρα στον Ολυμπιακό και ανέβασε στα... ύψη την τιμή του Γουίλιαν Αράο πλησιάζοντας τις απαιτήσεις της Φλαμένγκο!

Douglas Coutinho of Brazil's Atletico Paranaense, left, fights for the ball with Willian Arao of Brazil's Flamengo during a Copa Libertadores soccer match at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Apr. 12, 2017. (AP Photo/Leo Correa)
Γουίλιαν Αράο AP PHOTO/LEO CORREA

Στο τραπέζι του πόκερ που έχει στηθεί με έπαθλο τον Γουίλιαν Αράο, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός παίζουν πλέον με... ανοιχτά χαρτιά.

Η βασική πηγή ενημέρωσης για το τι συμβαίνει είναι φυσικά οι Βραζιλιάνοι, καθώς από τις ελληνικές ομάδες δύσκολα διαρρέουν πληροφορίες για τις κινήσεις του. Πρόκειται άλλωστε για μια μάχη με διαφορετικές προεκτάσεις (αγωνιστική, επικοινωνιακή), στην οποία ούτε η μία ούτε η άλλη θα ήθελε να χάσει.

Η τελευταία εξέλιξη θέλει τον "Δικέφαλο" ν' αποκτά ένα αβαντάζ για την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού χαφ, αφού η πρόταση που εκτιμούσαν στο Ρίο ότι θα έρθει, κατατέθηκε σύμφωνα με συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Παίζει τα ρέστα του ο ΠΑΟΚ για Γουίλιαν. Θα τα... δει ο Ολυμπιακός;

Αφορά μάλιστα προσφορά 13 εκατομμυρίων ρεάλ, ήτοι 2.9 εκατομμυρίων ευρώ! Προσφορά που μειώνει την απόσταση από τις αρχικές αξιώσεις της Φλαμένγκο! Οι Βραζιλιάνοι έχουν τοποθετήσει τον πήχη στα 4.5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά από τη στιγμή που θα διαπιστώσουν διαθέση για παζάρια θ' αρχίσουν να πέφτουν.

Αν όντως ισχύει η πρόταση του ΠΑΟΚ, που φέρεται να έχει πλέον ένα προβάδισμα στην κούρσα απόκτησης του Γουίλιαν, τότε αναμένεται η αντίδραση του Ολυμπιακού. Των οποίων η πρώτη προσέγγιση, με πρόταση 2.3 εκατομμυρίων ευρώ, έπεσε στο κενό.

Σε περίπτωση που οι Πειραιώτες δεν θελήσουν να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού, ο ΠΑΟΚ θα έχει πετύχει να "χαλάσει" μια δουλειά σ' έναν βασικό αντίπαλό του, ακόμη κι αν δεν βρει τρόπο ο ίδιος ν' αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Το σίγουρο είναι πως ο Βραζιλιάνος χαφ θέλει να φύγει (όχι για την Ιαπωνία, αλλά για την Ευρώπη) και πιέζει πολύ. Το ζητούμενο πλέον είναι να λυγίζει η Φλαμένγκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK