Είχε χάσει τον ύπνο του ο Ανσαριφάρντ!

Ο Ιρανός επιθετικός που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, είχε περάσει ένα καλοκαίρι-δράμα με τον Χάσι στην τεχνική ηγεσία. Το Contra.gr θυμίζει.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ανσαριφάρντ ταλαιπωρήθηκε αρκετά το καλοκαίρι. Έβλεπε έναν προπονητή να μην τον υπολογίζει, στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου να του ζητάει μάλιστα να πάει σε άλλη ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής και τελικά να αρνείται μία πολύ καλή πρόταση από την Καραμπάχ του Αζερμπαϊτζάν.

Κυριολεκτικά είχε χάσει τον ύπνο του ο Ιρανός επιθετικός, ο οποίος όμως πήρε το ρίσκο και δεν έφυγε. Ίσως επειδή ήταν διορατικός, έβλεπε το... τσουνάμι που θα ερχόταν με τον Μπέσνικ Χάσι και έμεινε για να ζήσει τελικά στιγμές όπως την σημερινή (14/10).

Τι εννοούμε; Ο Τάκης Λεμονής δεν τον έχει στις βασικές του επιλογές για την κορυφή της επίθεσης. Στα μάτια του 57χρονου τεχνικού ο Εμάνουελ Εμενίκε είναι πρώτος φορ, ο Τζούρτζεβιτς δεύτερος και ο Καρίμ τρίτος. Τον Μπεν δεν τον βάζουμε στην “εξίσωση”, γιατί τον υπολογίζει κυρίως για τα άκρα της επίθεσης στα ματς πρωταθλήματος.

Με όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, ο Ανσαριφάρντ δεν αποκλείεται να παίξει ακόμα και βασικός σε ένα γήπεδο που έκανε γνωστό το όνομά του στην Ελλάδα και κέρδισε τη μεταγραφή του στον πρωταθλητή.

Από τη μία η ανετοιμότητα του Εμενίκε και από την άλλη η όχι και τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση του Τζούρτζεβιτς, ανοίγει διάπλατα την πόρτα της ενδεκάδας στον Ιρανό για την αποψινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (14/10, 20.30).

Η ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ “ΦΤΕΡΑ” ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ

Ο Ανσαριφάρντ είναι παίκτης ψυχολογίας. Είναι απολύτως φυσιολογικό να τον παίρνει από κάτω και να το δείχνει στην καθημερινότητά του στο Ρέντη, όταν βλέπει τον Μπέσνικ Χάσι να μην τον υπολογίζει.

Με τον Λεμονή είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Ο Τάκης εξ αρχής ήταν ξεκάθαρος μαζί του. Τον έπιασε και του εξήγησε ότι θα πρέπει να δουλέψει λίγο περισσότερο για να τον βάλει για τα καλά στο ροτέισον.

Ο Ανσαριφάρντ ήταν άλλος άνθρωπος την εβδομάδα της προετοιμασίας του Ατρομήτου, αλλά ο Λεμονής προτίμησε να τον αφήσει στην εξέδρα, αφού με Εμενίκε και Τζούρτζεβιτς (συν τον Μπεν παρότι έπαιξε στα άκρα) δεν χώραγε στη 18άδα.

Τώρα όμως έφτασε η ευκαιρία να αποδείξει ο Καρίμ ότι θα πρέπει να αξιοποιηθεί περισσότερο.

Στην τελευταία προπόνηση το βράδυ της Παρασκευής (13/10), ο Ανσαριφάρντ ήταν με τους βασικούς στο διπλάκι. Από πίσω του είχε τον Φορτούνη και στα “φτερά” τους Πάρντο και Σεμπά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καρίμ “πετούσε”! Είχε βάλει”φτερά” στα πόδια και βρισκόταν σε... άλλη διάσταση.

Προσοχή: Δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει. Επιμένουν κάποιοι ότι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς θα είναι αυτός που πάρει τελικά φανέλα βασικού, σενάριο που – για να είμαστε ειλικρινείς – δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ας περιμένουμε όμως λίγη ώρα πριν από τη σέντρα για να δούμε τι θα επιλέξει τελικά ο Λεμονής. Πάντως στις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις με Γιουβέντους και Ατρόμητο, ο 57χρονος τεχνικός επέλεξε την ενδεκάδα που είχε δοκιμάσει παραμονή των αγώνων.

Όπως και να 'χει, αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι ο Λεμονής έβγαλε από τη “ναφθαλίνη” τον Μάρτινς, θα κοιτάξει να βγάλει τώρα και τον Ανσαριφάρντ, ενώ θα ακολουθήσει και ο Χρβόγιε Μίλιτς στην πορεία, γιατί δεν γίνεται να βγάλει όλα τα παιχνίδια ο Κούτρης...

News 24/7

24MEDIA NETWORK