Έτσι σχολίασαν την έκρηξη Μαρινάκη στο Ρέντη τα διεθνή ΜΜΕ

Η γερή κατσάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη στους παίκτες του Ολυμπιακού πέρασε τα ελληνικά σύνορα και προκάλεσε ποικίλλα σχόλια σε όλη την Ευρώπη. Ποιο μέσο εξέφρασε απορία για το χρονικό σημείο της "έκρηξης", ποιο θεωρεί πως ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών ικανοποίησε το λαϊκό αίσθημα και ποιο έστειλε... προειδοποίηση στους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ!

Έτσι σχολίασαν την έκρηξη Μαρινάκη στο Ρέντη τα διεθνή ΜΜΕ

Στην εποχή που ο ηλεκτρονικός τύπος βρίσκεται σε τρομερή άνθιση και τα σημαντικά νέα ταξιδεύουν γρήγορα (και σαφώς πολύ γρηγορότερα σε σχέση με περασμένες δεκαετίες) ήταν δεδομένο πως η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη δεν θα περιοριζόταν εντός των ελληνικών τειχών.

Έτσι, μία ημέρα μετά τους "κεραυνούς" που έριξε κατά των παικτών του Όσκαρ Γκαρθία , την απειλή ότι θα τους στείλει διακοπές και θα προβιβάσει παίκτες από την Κ20 για να αγωνιστούν στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος της σεζόν αλλά και το τσουχτερό πρόστιμο ύψους 400.000 ευρώ για τις εμφανίσεις με Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είναι... παντού στα ευρωπαϊκά ΜΜΕ.

Το γεγονός πως είναι έτοιμος να αφήσει στο... σπίτι την πρώτη ομάδα και ενώ διακυβεύεται ακόμα η 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League είναι κάτι που προκάλεσε έκπληξη σε πολλα μέσα, ενώ καυστικό ήταν το σχόλιο της αγγλικής "Daily Mail" που υπενθυμίζει στους φανς της Νότιγχαμ Φόρεστ πως η ομάδα τους έχει τον ίδιο ιδιοκτήτη...

Πάμε συνολικά να δούμε πώς σχολίασαν την έκρηξη του Βαγγέλη Μαρινάκη ΜΜΕ από Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία.

ΑΓΓΛΙΑ

Sun: Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Ευάγγελος Μαρινάκης στέλνει σε διακοπές τους παίκτες μέχρι το τέλος της σεζόν... παρά το γεγονός πως είναι ακόμα μέσα στο κυνήγι του τίτλου με 4 ματς να απομένουν. Ο εξοργισμένος ιδιοκτήτης επέβαλε πρόστιμο στους παίκτες της πρώτης ομάδας ύψους 350.000 λιρών και θα "ανεβάσει" τους παίκτες της Κ20 επειδή "αγαπούν το σύλλογο περισσότερο".

Nottingham Post: Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ Ευάγγελος Μαρινάκης βάζει πρόστιμο στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά από φτωχά αποτελέσματα. Ο ιδιοκτήτης της ελληνικής ομάδας πήρε αυτή την απόφαση με τέσσερα ματς να απομένουν ως το τέλος της σεζόν.

Daily Mail: "Αρκετά σας ανεχτήκαμε. Θα φύγετε σήμερα και θα πάτε διακοπές": Ο κάθε παίκτης του Ολυμπιακού πήρε μήνυμα να φύγει σε ένα τρομερό ξέσπασμα του προέδρου (και οπαδοί της Φόρεστ προσέξτε... είναι ιδιοκτήτης και της δικής σας ομάδας)

BBC: Ο Ολυμπιακός επέβαλε πρόστιμο ύψους 350.000 λιρών στους παίκτες και τους έδωσε εντολή να φύγουν για διακοπές.

Έτσι σχολίασαν την έκρηξη Μαρινάκη στο Ρέντη τα διεθνή ΜΜΕ

IΤΑΛΙΑ

Sportmediaset: Ο Ολυμπιακός είναι σε κρίση, ο πρόεδρος Μαρινάκης καλεί επανάσταση, στο γήπεδο η Primavera. Το αφεντικό του Ολυμπιακού αφήνει στο σπίτι την πρώτη ομάδα, οργισμένος από τις απογοητευτικές εμφανίσεις της.

Έτσι σχολίασαν την έκρηξη Μαρινάκη στο Ρέντη τα διεθνή ΜΜΕ

Premium Sport HD: Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει τους οπαδούς να ζητούν από τη διοίκκηση να βάλει την ομάδα Νέων μέχρι το τέλος της σεζόν, μετά από απογοητευτικά αποτελέσματα; Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ικανοποίησε τους Έλληνες: μετά το 1-1 με τον Λεβαδειακό (που ήρθε μετά από ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό), ο Ευάγγελος Μαρινάκης έβαλε πρόστιμο σε όλη την πρώτη ομάδα πριν τους επιβάλλει υποχρεωτικά διακοπές, με τα παίκτες της ομάδας Νέων να κλείνουν τη σεζόν.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Marca: Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έστειλε για διακοπές τους παίκτες και θα κατέβει στα υπόλοιπα ματς πρωταθλήματος με παίκτες από την ομάδα Νέων. Έβαλε επίσης και πρόστιμο 400.000 λιρών.

Έτσι σχολίασαν την έκρηξη Μαρινάκη στο Ρέντη τα διεθνή ΜΜΕ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Kicker: Το αφεντικό του Ολυμπιακού θέλει να διώξει όλους σχεδόν τους παίκτες της πρώτης επαγγελματικής ομάδας. Ξέσπασε μετά το 1-1 με τον Λεβαδειακό και ζήτησε από την ομάδα να φύγει πριν το τέλος της σεζόν.

Έτσι σχολίασαν την έκρηξη Μαρινάκη στο Ρέντη τα διεθνή ΜΜΕ

News 24/7

24MEDIA NETWORK