Και όμως: ο Γκαρθία έμεινε λιγότερο από Λεμονή και Χάσι!

Ο Όσκαρ Γκαρθία ανέλαβε με δόξα και τιμές τον Ολυμπιακό με την προοπτική να τον χτίσει ενόψει της νέας σεζόν όμως "κατόρθωσε" να έχει πιο σύντομη θητεία από Λεμονή και Χάσι!

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τελικά ο Όσκαρ Γκαρθία όχι μόνο δεν πρόκειται να βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού στην έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν αλλά δεν μπόρεσε ούτε καν να ολοκληρώσει τη φετινή!

Παρά το γεγονός πως η διοίκηση του Ολυμπιακού πίστεψε πολύ στις ικανότητές του και πήρε την απόφαση να απομακρύνει τον Λεμονή αν και είχε επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή στο φινάλε του πρώτου γύρου (με έξι σερί νίκες), ο Ισπανός δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες.

Όχι μόνο δεν μπόρεσε να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να προετοιμάσει το έδαφος για τη νέα σεζόν αλλά δεν κατάφερε να τη βελτιώσει στο ελάχιστο, με αποτέλεσμα να χάσει και τους δύο στόχους της εντός συνόρων (πρωτάθλημα, κύπελλο) και να κάνει τους διοικούντες τον σύλλογο να μετανιώσουν για την απόφαση του Ιανουαρίου.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο πρώην τεχνικός των Μπράιτον, Σεντ Ετιέν και Ζάλτσμπουργκ κατάφερε να έχει τη φετινή σεζόν μικρότερη θητεία τόσο από τον προκάτοχό του Τάκη Λεμονή όσο και από τον Μπέσνικ Χάσι, που άρχισε τη σεζόν στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας!

Ο Κοσοβάρος τεχνικός είχε το κουμάντο των αποδυτηρίων για 108 ημέρες, η ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έφερε στη θέση του τον Τάκη Λεμονή που... άντεξε 101 ημέρες ενώ ο Γκαρθία δεν έσπασε το φράγμα των 100 ημερών, αφού φόρεσε μόλις 88 ημέρες την ερυθρόλευκη φόρμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK