Καπίνο: "Δεν έχουμε συνηθίσει να είναι άλλη ομάδα από πάνω στη βαθμολογία"

Ο Στέφανος Καπίνο ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί, ακόμα και με γκολ στο 94', να είναι χαρούμενος όταν παίρνει μόνο ένα βαθμό, και έστειλε μήνυμα στους έτερους διεκδικητές του τίτλου.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Ολυμπιακός κατάφερε να αποφύγει την ήττα μόλις στο 94' με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζούρτζεβιτς και ο παίκτης στον οποίο χρωστάει αυτό το αποτέλεσμα σε μεγάλο βαθμό είναι ο Στέφανος Καπίνο, που τον κράτησε όρθιο με δύο τρομερές επεμβάσεις του με το σκορ στο 0-1...

Πέρα πάντως από την εξαιρετική του εμφάνιση στο χορτάρι, ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ "έκλεψε την παράσταση" και στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά στο κανάλι της Nova, όπου ουσιαστικά έστειλε μήνυμα στους έτερους διεκδικητές του τίτλου.

"Έχουμε ακούσει πολλά μετά τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και τα έχουμε συνηθίσει γιατί ζούμε στην Ελλάδα. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τον βαθμό, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με αυτό.

Δεν έχουμε συνηθίσει να είναι κάποιος άλλος στη βαθμολογία πάνω από εμάς, μας πεισμώνει για τη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός δεν συμβιβάζεται με τη δεύτερη θέση. Είμαστε Ολυμπιακός, εμείς θα φταίμε αν χάσουμε αυτό το πρωτάθλημα, όχι ότι οι αντίπαλοι είναι καλύτεροι από εμάς", τόνισε χαρακτηριστικά ο γκολκίπερ των "ερυθρολεύκων", για να συμπληρώσει:

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Μας κόστισε το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ αλλά είναι καθαρά θέμα παικτών, έπρεπε να δώσουμε μεγαλύτερη βάση στον σημερινό αγώνα.

Ο προπονητής μας εξήγησε ακριβώς τι πρόκειται να κάνει ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά εμείς δεν καταφέραμε να γυαλίζει το μάτι μας, να καθαρίσουμε το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε μετά στον αγώνα Κυπέλλου της Τρίτης.

Τα πόδια ήταν βαριά, είναι πάντα δύσκολο να παίζεις χωρίς κόσμο, μετά τη στιγμή του πέναλτι δυσκόλεψε πολύ το ματς για εμάς.

H ομάδα μετά την πρόκριση στο Champions League έχει κάνει κοιλιά, αυτό είναι κάτι που πρέπει να βαραίνει εμάς γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο χέρι μας είναι τι θα κάνουμε, είμαστε ο Ολυμπιακός και δεν μπορεί να μας φταίει τίποτα άλλο. Πέρυσι χτίσαμε τη διαφορά στον πρώτο γύρο με τις νίκες στα ντέρμπι, παρά την ήττα από την Λάρισα την 3η αγωνιστική".

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK