O Μαρτίνς "έδειξε" την Ολυμπιακή φιλοσοφία μέσω 2 τελικών!

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε στην παρουσίασή του πως γνωρίζει τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού και το επιβεβαίωσε 24 ώρες μετά, μέσω ανάρτησής του για τα τρόπαια σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Γνωρίζω καλά τη φιλοσοφία του συλλόγου και τι περιμένουν από μένα. Φέτος χάθηκε η φιλοσοφία μας. Να έχουμε ψυχή, δύναμη και συγκέντρωση στα παιχνίδια", ήταν το μήνυμα που έστειλε στους φίλους του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στους εκπροσώπους του Τύπου.

Μία ημέρα αργότερα έδειξε τι ακριβώς εννοεί όταν μιλάει για τη φιλοσοφία που έχασε η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο και που πρέπει να την ξαναβρεί, με τον Πορτογάλο να συγχαίρει το σύλλογο για την επιτυχία του στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Κ17 και στο πρωτάθλημα βόλεϊ μέσω μίας άκρως συσπειρωτικής και εμψυχωτικής ανάρτησης.

"Συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα βόλεϊ και στην ομάδα ποδοσφαίρου Κ17 που έγιναν πρωταθλητές. Αυτή είναι η φιλοφοσία του Θρύλου: να νικάει!", ήταν το μήνυμά του μέσω του προσωπικού λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter.

News 24/7

24MEDIA NETWORK