Ο... Νταβίντ Λουίς δίνει βοήθεια στον Ολυμπιακό για Λέμα

Ο Κρίστιαν Λέμα στην Ευρώπη δεν έχει παίξει ποτέ μπάλα, ωστόσο τ' όνομά του τώρα που μένει ελεύθερος από την Μπελγκράνο κάνει... βόλτες σε πολλές αγορές της "Γηραιάς Ηπείρου". Πώς ο Νταβίντ Λουίς έδωσε μίνι αβαντάζ στον ΟΣΦΠ για να παλέψει εντονότερα τη μεταγραφή;

Ο... Νταβίντ Λουίς δίνει βοήθεια στον Ολυμπιακό για Λέμα

Η Μπενφίκα, σύμφωνα με τα πορτογαλικά μίντια, "δούλευε" δυναμικά την περίπτωση της απόκτησης του Κρίστιαν Λέμα. Οι "αετοί", μάλιστα, παρουσιάζονταν ως η ομάδα που είχε το μεγαλύτερο προβάδισμα για τον Αργεντινό.

Τα δεδομένα, όμως, φαίνεται ν' αλλάζουν από μέρα σε μέρα, καθώς τώρα η Μπενφίκα φέρεται να κυνηγάει την περίπτωση του παλιού της παίκτη Νταβίντ Λουίς που έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το 2019.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός γράφεται στην Πορτογαλία πως "ψήνεται" να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε γεγονός που ίσως να αφήσει πίσω την περίπτωση Λέμα, μια και η Μπενφίκα έχει αποκτήσει ήδη έναν αμυντικό, τον Κόντι.

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον " Κόκκινο Πρωταθλητή" διαβάζουμε σήμερα ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν εγκαταλείπουν τα "όπλα" για τον πανύψηλο στόπερ και θα συνεχίσουν να επιμένουν.

Ωστόσο, παρά τις φήμες περί απόσυρσης της Μπενφίκα ο ανταγωνισμός παραμένει μεγάλος λόγω Σεβίλλης και... Τουρκίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK