Ο Τζήλος... ξέχασε τον τραυματισμό του Ταχτσίδη!

Η απόφαση του Θανάση Τζήλου να δείξει μόνο τρία λεπτά καθυστερήσεις προκάλεσε "έκρηξη" στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ελέω του χρόνου που δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο μετά το σοβαρό τραυματισμό του Ταχτσίδη. Διαβάστε το story.

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός άφησε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στο Περιστέρι στη μάχη του τίτλου, που τον αφήνουν αρκετά πίσω από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εννέα αγωνιστικές πριν το τέλος του φετινού μαραθωνίου, ωστόσο πέρα από την μέτρια εμφάνιση σε ένα ακόμα ματς οι "ερυθρόλευκοι" έφυγαν από το γήπεδο και με πολλά παράπονα για τη διαιτησία.

Αιτία η απόφαση του Θανάση Τζήλου να υποδείξει μόνο τρία λεπτά καθυστερήσεις μετά την ισοφάριση του σκορ στο 90' από τους Πειραιώτες (ο Γιαννιώτης απέκρουσε το πέναλτι του Τζούρτζεβιτς αλλά πήρε το ριμπάουντ και ευστόχησε ο Χατζησαφί από κοντά), παρά το γεγονός ότι τα λεπτά που δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο ήταν πολύ περισσότερα.

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Συγκεκριμένα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Παναγιώτη Ταχτσίδη στα πλευρά στο 56ο λεπτό (έγινε τελικά αλλαγή στο 62' από τον Τζούρτζεβιτς) το παιχνίδι διακόπηκε και άρχισε μετά από 3' 15'' ενώ υπήρχε διακοπή και λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου μετά από "κοκκορομαχία" μεταξύ Μάριν και Χατζηϊσαΐσα στη μεγάλη περιοχή του Ατρομήτου, όπου "εμπλεκόμενος" ήταν και ο διαιτητής αφού... έσπρωξε τον Γερμανό ο οποίος έπεσε στο χορτάρι!

Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις ο τέταρτος διαιτητής σήκωσε το φωτεινό ταμπελάκι για να δείξει τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων δέχθηκε τις έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στον πάγκο, ενώ μετά το τελικό σφύριγμα, πέρα από τους παίκτες μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί στον Τζήλο και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και μέλος του Δ.Σ. της πειραϊκής ΠΑΕ, Μιχάλης Κουντούρης.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μάλιστα, αυτά τα παράπονα ώθησαν τους ανθρώπους των Πειραιωτών να πάρουν την απόφαση να μη γίνουν δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία απέναντι στον Ατρόμητο.

Οι ατάκες του Χρήστου Κόντη στη συνέντευξη Τύπου που δεν διήρκησε περισσότερο από ένα λεπτό ήταν ενδεικτικές: " Δεν θέλω να μιλήσω για ποδόσφαιρο. Είδατε όλοι τι γίνεται με τη διαιτησία. Εγώ σαν προπονητής δεν έχω να πω κάτι στους παίκτες μου. Οι παίκτες πρέπει να είναι πρωταγωνιστές, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να είναι αυτοί, γιατί κάποιοι τους εμποδίζουν".

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK