Poll: Φτιάξε το δικό σου Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός αλλάζει! Παίκτες έρχονται και φεύγουν μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ. Πάρτε μέρος στη μεγάλη ψηφοφορία του Contra.gr και επιλέξτε ποιοι θέλετε να μείνουν στο ερυθρόλευκο ρόστερ και ποιοι να έρθουν ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Poll: Φτιάξε το δικό σου Ολυμπιακό!
olympiakos kolaz

Ο Γενάρης αναμένεται να φέρει πολλές και σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού, με την διοίκηση του συλλόγου να δίνει ήδη μία πρώτη... γεύση διαρρέοντας το τέλος των Καρσελά, Καπίνο, Μίλιτς, Ζντιέλαρ από την ομάδα. Φυσικά το πως θα συμβεί αυτό ( πώληση, λύση συμβολαίου, δανεισμός) θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Εκτός από τις αποχωρήσεις, φυσικά θα υπάρξουν και προσθήκες με τα πρώτα ονόματα να κάνουν την εμφάνιση τους στο ρεπορτάζ των πρωταθλητών Ελλάδας. Μιραλάς, Λυκογιάννης, Τοροσίδης, Βέλλιος και Τζαβέλλας είναι περιπτώσεις που έχουν προταθεί και εξετάζονται σοβαρά.

Το Contra.gr βάζει στο... μεταγραφικό παιχνίδι τους αναγνώστες του με δυο ψηφοφορίες. Αρχικά ζητάμε να διαλέξετε ποιους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ θέλετε να παραμείνουν στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να επιλέξετε ποια από τα ονόματα που ακούγονται ενόψει Γενάρη, θα θέλατε να δείτε στα... ερυθρόλευκα.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΟΙ... ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

News 24/7

24MEDIA NETWORK