Προπονήθηκε ο Φορτούνης, παίζει στο ντέρμπι!

Ευχάριστα ήταν τα νέα μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (22/9) του Ολυμπιακού όσον αφορά την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" πέρασε το... τεστ χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Χάσι ενόψει ντέρμπι.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ένας "πονοκέφαλος" λιγότερος για το Μπέσνικ Χάσι καθώς στην προπόνηση της Παρασκευής (22/9) ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης προπονήθηκε κανονικά, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και είναι έτοιμος να συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή του ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία το... τεστ στου Ρέντη, ξεπερνώντας τον τραυματισμό του από το ματς της Τρίτης με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Φορτούνης ένιωθε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό, ωστόσο πλέον είναι "ok" και εντός των πλάνων του Χάσι.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, παραμονές του ντέρμπι ο διεθνής Τρικαλινός θα προπονηθεί και από εκεί και πέρα αναμένεται να συμπεριληφθεί στην 18αδα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (24/9, 20:30), αλλά το αν θα ξεκινήσει βασικός ή θα κάτσει στον πάγκο για να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του ματς δεν είναι ξεκάθαρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός μετά την ΑΕΚ, την Τετάρτη θα βρίσκεται στο Τόρινο για το παιχνίδι με τη Γιουβέντους στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK