Συμφωνία Ολυμπιακού-Μπάγερ για Ρέτσο!

Φρέσκο ρεπορτάζ από τη Γερμανία αναφέρει ότι Ολυμπιακός και Λεβερκούζεν έδωσαν τα χέρια για τη μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου με αντάλλαγμα 15 εκατομμύρια ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης! Διαβάστε τον όρο που έθεσαν οι "ερυθρόλευκοι" για την ολοκλήρωση του μεγάλου deal.

Συμφωνία Ολυμπιακού-Μπάγερ για Ρέτσο!

Δύο ημέρες πριν σβήσει 19 κεράκια στην γενέθλια τούρτα, το "λιονταράκι" του Ολυμπιακού ο Παναγιώτης Ρέτσος ετοιμάζεται για μετακόμιση στο Λεβερκούζεν, αν πιστέψουμε τα σχετικά ρεπορτάζ από τη Γερμανία.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες, Ολυμπιακός και Μπάγερ όχι απλά συζήτησαν το ενδεχόμενο μεταγραφής, αλλά ουσιαστικά έχουν δώσει τα χέρια με αντάλλαγμα 15 εκατομμύρια και 20% ποσοστό μεταπώλησης για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αν επιβεβαιωθεί το παραπάνω σενάριο, φαίνεται πως κάτι ήξεραν οι Γερμανοί που επέμεναν ότι ο απεσταλμένος των "ασπιρίνων" στη ρεβάνς με την Παρτιζάν, δεν ήρθε απλά να τσεκάρει το νεαρό διεθνή, αλλά να τον κλείσει.

Υπήρξε, μάλιστα, και σχετικό "tweet" από την ιστοσελίδα "90 plus" που αναφέρει ότι το μεγάλο deal θα πρέπει να θεωρείται "τελειωμένη" ιστορία. Οι ίδιες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι μεταξύ των δύο συλλόγων συμφωνήθηκε και μία επιμέρους παράμετρος. Ποια είναι αυτή; Ότι η μεταγραφή θα ανακοινωθεί, αφού διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Ριέκα για τα play off του Champions League. ο Ρέτσος θα ενισχύσει την ομάδα του στην προσπάθεια να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και στη συνέχεια θα ανέβει στο αεροπλάνο για να πετάξει με προορισμό τη Γερμανία και τη "Μπουντεσλίγκα"...

Μέχρι στιγμής, πάντως, από την Πλατεία Αλεξάνδρας δεν έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό και δεν θα επιβεβαιωθεί πριν φτάσουμε στην ώρα των υπογραφών...

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK