"Τέλειωσε" τον Μολέδο, φορτσάρει για Λέμα ο Ολυμπιακός!

Την "'έκαψε" ο Ολυμπιακός τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στόπερ από την Ιντερνασιονάλ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του Contra.gr επί του θέματος. Στροφή 180ο μοιρών στον Αργεντινό της Μπελγράνο. Τι διαρρέει από την πλατεία Αλεξάνδρας για τον Νίκο Καρέλη.

"Τέλειωσε" τον Μολέδο, φορτσάρει για Λέμα ο Ολυμπιακός!

Πλήρης επιβεβαίωση του (προ ημερών) μεταμεσονύκτιου ρεπορτάζ του Contra.gr και της στήλης του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ όσον αφορά την υπόθεση: Ολυμπιακός-Μολέδο.

Στις 29/5 και συγκεκριμένα στις 00:40 είχατε διαβάσει πως οι "ερυθρόλευκοι" απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού, κοιτάζοντας άλλες περιπτώσεις για τα μετόπισθεν.

Κόντρα, λοιπόν, σε δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που έγραφε για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, πράγμα που αναπαράχθηκε από την πλειοψηφία των αθλητικών σάιτς, το ρεπορτάζ του Contra.gr επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας από την Πλατεία Αλεξάνδρας, ακριβώς μία εβδομάδα μετά.

Συγκεκριμένα, από πλευράς Ολυμπιακού έγινε γνωστό ότι κακώς το θέμα Μολέδο συνεχίζει να "παίζει", αφού η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει επικεντρωθεί στη δύσκολη περίπτωση του 28χρονου, Κριστιάν Λέμα.

Τον αμυντικό που μένει ελεύθερος από την Μπελγράνο, εκτός από τον Ολυμπιακό εξετάζουν κι έχουν ψηλά στις λίστες τους οι: Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, Πόρτο, Μπεσίκτας, Τραμπζονσπόρ.

Παράλληλα, από το "ερυθρόλευκο στρατόπεδο" έγινε γνωστό πως δεν τίθεται ζήτημα για τον Νίκο Καρέλη που γράφτηκε στα βέλγικα μίντια. Ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Παρασκευής (1/6) έβαλε τέλος στα σενάρια για τον 26χρονο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK