Το φλογισμένο μήνυμα του Θεοδωρίδη για το ματς με την Ριέκα

Μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για να στηρίξει με πάθος την ομάδα αλλά χωρίς ακρότητες, στη μάχη της με την Ριέκα, έστειλε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

"Θέλω να απευθύνω ένα μήνυμα στους φιλάθλους μας για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με την Ριέκα. Πρώτα όμως θέλω να μοιραστώ μαζί τους την υπερηφάνεια και την απερίγραπτη χαρά μου για τα συγχαρητήρια που παιρνω από τους αξιωματούχους της UEFA για τη συμπεριφορά των φιλάθλων μας", τόνισε αρχικά ο αντιπρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας, παραμονή του πρώτου αγώνα με την Ριέκα, στο "Καραϊσκάκης", για τα πλέι οφς του Champions League, και συνέχισε:

"Στον αντίποδα όλοι είδατε ότι η Παρτίζαν τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές για όσα συνέβησαν στο μεταξύ μας παιχνίδι! Εμείς θέλουμε αύριο οι φίλαθλοί μας να γεμίσουν το γήπεδό μας και με την ιαχή "Ολυμπιακός" να ωθήσουν τους παίκτες μας στη νίκη. Μεγάλη προσοχή να μην υπάρξει το παραμικρό αντικείμενο, κροτίδα ή οτιδήποτε άλλο! Φωνή και πάθος και θα κάνουμε όλοι μαζί το καθήκον μας.

Όλοι λατρεύουμε τον Ολυμπιακό και θα τα δώσουμε όλα προστατεύοντας παράλληλα την ομάδα μας από τιμωρίες. Και θα αποδείξουμε για μία ακόμα φορά, ότι δικαίως οι φίλαθλοί μας, το γήπεδό μας και η ομάδα μας συγκαταλεγόμαστε στους κορυφαίους του Champions League".

Photo Credits: Εurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK