"Πληρωμένη" απάντηση Παναθηναϊκού σε Κούγια!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πέρασε στην αντεπίθεση και με ανακοίνωση-απάντηση κατά του Κούγια κάνει λόγο για... σεβασμό προς την ΑΕΛ, τονίζοντας όμως πως ο ιδιοκτήτης της αμαυρώνει την ιστορία του συλλόγου.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική δήλωση ξεκαθάρισε πως η ΑΕΛ... σέβεται τον Παναθηναϊκό, αλλά την Δευτέρα θα παίξει με λύσσα κόντρα στους "πράσινους" εξαιτίας των δυο φετινών αγώνων όπου, σύμφωνα με τον ίδιο, το "τριφύλλι" νίκησε χάρη στη διαιτησία!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πέρασε στην αντεπίθεση και με ανακοίνωση τόνισε πως ο Αλέξης Κούγιας δεν τιμά με τα λεγόμενα του στην ιστορία της ΑΕΛ και του... πάγκο της!

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σέβεται απόλυτα την ΑΕΛ και την ιστορία της και αύριο θα αγωνιστεί με πάθος για τη νίκη όπως άλλωστε κάνει σε κάθε αγώνα. Από εκεί και πέρα, όσα υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, όχι μόνο απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, αλλά επιπλέον δεν τιμούν την ιστορία και το ήθος της ομάδας που εκπροσωπεί.

Ο Παναθηναϊκός δεν κλέβει παιχνίδια, αλλά τα κερδίζει μέσα στο γήπεδο! Όσο για το ήθος του προπονητή μας, Μαρίνου Ουζουνίδη, όχι μόνο δεν χωρά καμιά αμφισβήτηση, αλλά τα όσα ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ εκθέτουν τον… πάγκο της ομάδας του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK