Διεθνής Αλβανός μπακ για τον Παναθηναϊκό!

Μετά το ναυάγιο της υπόθεσης του Γκαμπριέλ Σίλβα, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως στρέφεται στην περίπτωση διεθνούς Αλβανού αριστερού μπακ που μπορεί να παίξει και δεξιά (VIDEO)!

Albania's Naser Aliji plays with a ball during a training session at the Velodrome stadium, in Marseille, France, Tuesday, June 14, 2016. Albania will face France in a Euro 2016 Group A soccer match on Wednesday. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Naser Aliji AP

Στην Αθήνα τον περίμεναν στο Σεντ Ετιέν κατέληξε. Ο Βραζιλιάνος αριστερός φουλ-μπακ υπέγραψε στους "Στεφανουά" το απόγευμα της Τετάρτης (10/8) και πλέον οι πράσινοι έχουν βάλει μπροστά τις.... εναλλακτικές.

Μία από αυτές ακούει στο όνομα Νασέρ Αλίι. Πρόκειται για διεθνή Αλβανό αμυντικό, ο οποίος γεννήθηκε στα Σκόπια στις 27/12/1993, όμως στην ηλικία των τεσσάρων ετών μετακόμισε στην Ελβετία, όπως πολλοί διάσημοι συμπατριώτες του που κάνουν καριέρα με την εθνική ομάδα των Ελβετών.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έκανε στην ακαδημία της Βασιλείας για να φτάσει το 2013 να γίνει βασικό στέλεχος της ομάδας. Το 2016 πήρε μεταγραφή στην Καϊζερσλάουτερν, η οποία τον παραχωρεί δανεικό με οψιόν αγοράς.

Το καλό με τον Νασέρ είναι πως έχει κληθεί να καλύψει και το δεξί άκρο της άμυνας, οπότε μιλάμε για... πολυεργαλείο στην άμυνα. Οι πράσινοι έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον γερμανικό σύλλογο και μένει να δούμε αν θα ενταχθεί στο ρόστερ του "τριφυλλιού".

AP Photo/Thanassis Stavrakis

News 24/7

24MEDIA NETWORK