Ερχεται Αθήνα ο Δώνης, βλέπει Νταμπίζα και αποφασίζει

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου είναι το κλειδί για να φτάσουν σε συμφωνία Παναθηναϊκός και Δώνης καθώς η διαφορά στο οικονομικό δεν μοιάζει αγεφύρωτη. Στη Αθήνα την Τετάρτη ο Ελληνας τεχνικός, ετοιμάζεται ραντεβού με Νταμπίζα. Ολο το σχετικό ρεπορτάζ.

APOEL Nicosia coach Giorgos Donis clap his players during the Champions League group H soccer match between Borussia Dortmund and APOEL Nicosia in Dortmund, Germany, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Donis AP IMAGES

Tα επόμενα δύο 24ώρα θα είναι τα πλέον κρίσιμα για τη συνεργασία του Γιώργου Δώνη με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ελληνας τεχνικός θα βρεθεί την Τετάρτη στην Αθήνα για να την αναβάθμιση του προπονητικού του διπλώματος και εν συνεχεία θα έχει δια ζώσης επαφή με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού Νίκο Νταμπίζα.

Ο μάνατζέρ του του έδωσε την Τρίτη όλα τα αναλυτικά στοιχεία της συνάντησης με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού η οποία δεν ήταν ενθαρρυντική.

Οπως σας είχαμε ενημερώσει έγκαιρα από τη Δευτέρα άλλωστε, ο Δώνης και οι συνεργάτες του επιθυμούν μονοετές συμβόλαιο έτσι ώστε οι όροι της συνεργασίας να συζητηθούν σε νέες βάσεις από του χρόνου.

Ο Παναθηναϊκός πρότεινε τουλάχιστον κλειστό διετές. Αυτός ο σκόπελος πρέπει να ξεπεραστεί.

Η διαφορά στο οικονομικό που όντως υπάρχει δεν μοιάζει αγεφύρωτη, αρκεί να τα βρουν οι δύο πλευρές στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Ο Δώνης αναμένεται να δώσει την τελική του απάντηση μέχρι το τέλος της εβδομάδας έχοντας πάντα στραμμένες τις κεραίες του και στο εξωτερικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK