Για ένα μόνο πράγμα δήλωσε σίγουρος ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει μόνο οικονομικά αλλά και αγωνιστικά προβλήματα και ταυτόχρονα έστειλε "μήνυμα" στους παίκτες του.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

"Ξέραμε ότι είχαμε προβλήματα επιθετικά αλλά σήμερα τα περισσότερα προβλήματα τα δείξαμε αμυντικά. Πρέπει οι παίκτες να δείξουν ότι όλο αυτό το αντέχουν.

Το οικονομικό έχει πάει πλέον και στο αγωνιστικό", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των "πρασίνων", ο οποίος πάντως ξεκαθάρισε πως "ο Παναθηναϊκός δεν θα κινδυνέψει αγωνιστικά".

Από εκεί και πέρα στάθηκε στην ενδεκάδα ανάγκης που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός σε κάθε ματς και τόνισε:

"Τα παιδιά που θα μείνουν πρέπει να δείξουν ότι αντέχουν στην πίεση. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα που δεν παλεύει απλά για να σωθεί.

Έχουμε δύο παιχνίδια και μετά θα πρέπει να λάβουμε αποφάσεις. Αν δεν μπορέσουν να έρθουν παίκτες τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα".

Ερωτηθείς τέλος για τον ρόλο του Πέλκα στον θρίαμβο του ΠΑΟΚ από τη στιγμή που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του με εκπληκτικές εκτελέσεις, δήλωσε:

"Είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες και ας ελπίσουμε ότι θα έχει ανάλογη εξέλιξη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το δεύτερο γκολ, πρώτη φορά που το βλέπω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK