Γιατί ο Ουζουνίδης ξεχώρισε τον Τσάβες!

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Έλληνα τεχνικό στην επιλογή του "Κομαντάντε", η "πηγή" της αυτοπεποίθησής του εν όψει των αγώνων με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και η μεταγραφική… πλάκα που έκανε στους ρεπόρτερ πριν τη συνέντευξη Τύπου.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έδωσε… ρέστα μόνο στην αίθουσα Τύπου με τις τρομερές ατάκες και την πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση που έβγαλε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του πρώτου αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ηταν τρομερά κεφάτος και στο… pregame της συνέντευξης Τύπου, όταν περιμένοντας τις κάμερες να (προ)ετοιμαστούν, φόρεσε τα hands free του κινητού του κι έκανε πλάκα, λέγοντας δυνατά: "Ελα πρόεδρε τι έγινε; Τους πήραμε όλους;".

Δευτερόλεπτα αργότερα ο Ελληνας τεχνικός έβαλε τα γέλια όταν είδε όλους τους δημοσιογράφους να τον κοιτάζουν με τα μάτια… γουρλωμένα, ενώ όταν του είπε ένας ρεπόρτερ πως είναι πολύ ευδιάθετος, ο ίδιος δεν το αρνήθηκε: " Πάντα είμαι! Ειδικά τώρα. Έχουμε μπροστά μας ωραίο ματς. Αυτά είναι τα ωραία παιχνίδια». Εξηγούσε δε και την αυτοπεποίθηση που έβγαζε στα λόγια του, λέγοντας πως "… είναι φυσιολογικό, μεγάλο κλαμπ είμαστε. Δεν μπορούμε να είμαστε ηττοπαθείς! Ολοι ξέρουμε τι ομάδα είναι η Μπιλμπάο. Είναι καλή ομάδα, αλλά δεν είναι ομάδα που δεν μπορείς να νικήσεις. Γιατί να μην έχουμε αυτοπεποίθηση; Μπορούμε να την κερδίσουμε…".

Ο τεχνικός των "πράσινων" πάντως ήταν πολύ, πολύ χαρούμενος και για ακόμη έναν λόγο. Κι αυτός δεν ήταν άλλος απ’ την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντρές Τσάβες, που του… απογείωσε τη διάθεση. Εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει τον Αργεντινό επιθετικό και να τον ξεχωρίσει εδώ και πολύ καιρό ως Νο1 στις επιλογές του για τον αντικαταστάτη του Μπεργκ, ο 48χρονος τεχνικός, τόνιζε πως "… θα δούμε στο γήπεδο τι θα κάνει, αλλά τον βλέπεις τον παίκτη. Έχει προσωπικότητα. Τον βλέπεις τι πάθος βγάζει όταν πανηγυρίζει (σ.σ. έκανε και χαρακτηριστικές κινήσεις με τα χέρια του!). Χρειαζόμασταν ένα σημείο αναφοράς, ο Παναθηναϊκός είμαστε, πρέπει να έχουμε τέτοιους παίκτες με προσωπικότητα. Ο Τσάβες δεν έρχεται από το πουθενά. Στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Σάο Πάουλο έχει παίξει, για να σταθεί εκεί έχει προσωπικότητα".

Συμπληρώνοντας για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του 26χρονου φορ, ο Ουζουνίδης υπογράμμισε πως "… έχει το γκολ, είναι εργατικός, πιέζει παντού, είναι παίκτης ομάδας και έχει τα στοιχεία που θέλαμε. Είναι πολύ καλός παίκτης…".

News 24/7

24MEDIA NETWORK